- ma spoustu zasilkoven
Zbozi bylo skladem, perfektni komunikace, bezvadne a na predvanocni dobu hodne rychle doruceni.
Kameru sice musim reklamovat z duvodu vadne baterie uvnitr, ale po komunikaci s velmi vstricnym panem Mgr. Tomášem Kozděrou verim ze vse probehne take rychle a bez problemu.
Jinak kamera snima velice dobre a jsem s jejim vykonem maximalne spokojen. -
- sice problém s komunikací, ale na dotaz emailem v 19:30 odpověď s informací během 10minut
- trochu problém s komunikací, pouze automatická informace o objednávce.
- cena,rychlost dodání,komunikace
- Dokonala komunikace s obchodem,navigaci privezli k osobnimu odberu v sobotu.eshop hodnotim 150%,navigace super funguje v aute,na motorku budu teprve montovat.Velke prislusenstvi.jednoduše super.Cena i kvalita zpracovani perfektní.doporucuji.
- Vůbec nic.
Vice takovych eshopu,ktere splni so slibují.
- Široký výběr.
- Nenašel jsem
Doporučuji !
profesionální přístup k vyřešení případných problému
- Srozumitelný eshop
- Očekával bych návod v českém jazyce. Návod v maďarštině je nesrozumitelný pro Čecha.
Objednáno těsně před Vánoci 2015. Okamžitá reakce z obchodu s omluvou,že si nejsou jisti jestli stihnou dodat do Vánoc. Navigaci jsem pod stromeček neměl a bylo mě jedno kdy ji doručí Česká pošta. I přesto navigace došla do 2 dnů. Takže snaha se cení!
- chybi mi navod v cestine
O K
- Okamžitá reakce na mou objednávku!!
Velmi spokojen :)
- Obchod rychle komunikuje
- Přehlednost, rychlost, výborná komunikace s obchodním oddělením
Mohu jen doporučit!
Byl sem velmi spokojený,špatně sem něco objednal a nebyl žádnej problém z výměnou...
- Rychlé dodání.
Ryclé dodání aktivačního kodu. Odpoledne jsem zaplatil softver kartou,stahl jsem jej z doporučených stranek a v noci přišel emailem aktivační kod. Po zadaní kodu navigačka byla v provozu.
- vynikající komunikace