- Česká značka
- Kvalita vyrobků
- Rychlé doručení
- Skvělá komunikace
- Velký výběr produktů
Obchod, kde koupíte téměř vše na jednom místě. Zároveň jde o českou kvalitní značku, kde si dávají záležet na svých produktech. Nikdy nemusí vše vyhovovat všem a jde o to zkoušet. Tahle značka rozhodně za vyzkoušení stojí.
- Vyhledávání produktů podle různých cílů
- Zboží bleskově odesláno
- krásny dizajn
- rýchlosť doručenia
- kvalita produktov
- cenová dostupnosť
Príjemný prístup, veľký výber produktov, skvelé ceny pre každého. Určite objednám znova.
- spolehlivost
- vyborna komunikace
- zboži vždy poradku
doporučil bych všem chutě proteinu je vinikajci i nakopavače
kvalita výborná -
- Široký výběr na e-shopu,ceny, rychlost dodání
Obchod jako takový mě mile překvapil širokým výběrem na e-shopu . Moje objednávka dorazila v pořádku, včas a co mě opravdu moc překvapilo, byly dárky v balíku navíc ,což velmi potěší a vyzdvihne tento e-shop nad ostatní. Bylo to opravdu milé a skvělé překvapení, potěšilo mě to. Navíc to byly praktický dárky, co se prostě vždycky hodí a přijdou vhod. Určitě nakoupím znovu a rád.
- Český výrobce, rychlost vyřízení objednávky, přístup k zákazníkům, dokáží poradit
- Žádná
Skvělé doplňky výživy které vážně fungují. Inspirace severskou mytologií je fantastický nápad. POZNEJ SÍLU SEVERU!!!
- rychlost dodání
- super ceny
- skvělá komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky
- Výběr z možností dopravy
- Platební metody
- Nemá
Hledal jsem obchod, ve kterém se snoubí doplňky stravy spolu s přijatelnou cenou.
Za mě doporučuji vyzkoušet. -
- Doručení do zahranici
- Skvěle příchutě
- Skvělý přístup
- Rychle dodání
- Nevýhoda je ta ze žádnou nevýhodu nemá
Jsem rad ze mě tahle stránka oslovila jestli bych nechtěl vyzkoušet jejich produkty.. v životě bych se pak asi nedozvěděl jak skvěle prichute mají.. co se tyče všech produktu.. takže za mě zatím to nejlepší co jsem kdy vyzkoušel a to ze kvůli mně udělali dorocuvani do Belgie tak to už o něčem vypovídá ze si svých zákazníků strašně moc váží takže jediné co já mužů říct je : DĚKUJI
Zatím jsem z obchodu kupoval poprvé
- Kvalitní produkty
- Kvalitní obaly
- Super ceny
- Super design
- Přírodní produkty
- Ke každé objednávce jsem dostal super dárek
- Rychle dodání
Dlouho jsem hledal e-shop kde nebudou vysoké ceny a bude mít kvalitní výrobky ,líbí se mi vikingský styl a koncept tohoto e-shopu
Zároveň bych chtěl poděkovat za rychlost dodání a skvěle zabalené produkty -
- Jsem velmi mile překvapen jak už sortymentem nebo i pěkným vzhledem značky. Z výběru si vybere určitě každý jak už člověk co se stará o zdraví životní styl nebo jako sportovec. Nabídku oplňků mají širokou a určitě stojí za to mrknout na jejich stránky a myslím, že člověk si vybere přesně co hledá. Mě se dost líbí pointa této značky a myslím, že už zůstanu jen u ní :)
- Nemám co bych vytknul
- Pěkně zabalené
- Fajn suplementy za super ceny
Rychlost dodání, pěkně zabalené, milé dárečky k objednávce, super produkty
- všechny zatím vyzkoušené produkty jsou opravdu skvělé - doporučují vyzkoušet proteinový puding!
- poměr cena výkon víc než v topu
- skvělá a přátelská komunikace s e-shopem
- Rychlost, skvělá komunikativnost, velký výběr produktu + darky
- Chybí mě větší balení proteinu, popřípadě kapslí
Mohu jenom doporučit vybere si každý
- Rychlost dodání
- Kvalitní produkty
Vše v naprostém pořádku
- velice dobrá komunikace s eshopem
- kvalitní produkty co se týče suplementu
- možnost dobírky
- velký výběr ČESKÝCH výrobků
- jediný přepravce pro doručení
mají dost kvalitních produktů co se týče suplementů ale musíte si vybrat tu správnou příchuť čehokoliv, jinak nemám žádnou negativní zkušenost s tímto obchodem, já jsem naprosto spokojen.
- Veľmi veľkú výhodu vnímam v rýchlej a spoľahlivej komunikáciČo sa týka samotných produktov som nadmieru spokojný a môžem povedať že lepšie produkty som nemal !!! Čo sa týka proteínov tá chuť je vynikajúca není to žiadna umelá príchuť a je tam krásne cítiť tá chuť akú si zvolíte proste top produkty 101% spokojnosť a hlavne je dôležité že cenovo dostupné je všetko není sú prehnané ceny na ničom a myslím si že veľa recenzí svedčí o tom že produkty sú v 101%kvalite
- Jde vidět už od prvního pohledu kvalita výrobků
- Rychlá komunikace a domluva
- trpělivost ze strany instagramového účtu, profesionální přístup celkově
- oceňuji to, že se jedná o českou firmu a originálním pojetím
- Žádná nevýhoda
Podtrženo, sečteno, vše na 1čku, těším se na další objednávku. ❤️
Já jsem naprosto spokojená, skvělá chuť nakopávače (žádný dryák), protein paráda a jsem nadšená z čajů. Rozhodně jsem neobjednávala naposledy.