- Rychlé, vstřícné jednání. Ochota poradit
Tento produkt jsem si našla jako náhradu Wobenzymu, který jsem v ČR nemohla sehnat. Opravdu velmi důstojná náhrada. Řekla bych, že je i lepší, protože při vyšších dávkách potřebných pro podporu léčby nezpůsobuje takový průjem, jako Wobenzym. Jen vás velice laskavým způsobem pročistí. Jinak působí podobně jako Wobenzym a možná i lépe, ale to už asi záleží na důvodu jeho užívání.
- děkuji, vše OK
- velmi rychlé a vztřícné jednání
- Nákup v pořádku a rychle.
- rychlé jednání
- Doručování zboží činí problém, nedodávají v určitý čas do domu, předpokládají ,že člověk bude doma čekat celý den na balíček a nemůže nikam odejít nebo odjet-ani na nákup nebo k lékaři. Telefonicky se s doručovatelem nelze domluvit, nedávají telefonní kontakt, není k dispozici žádná přesná informace.
Problém je doručování do domu! Časově náročné, bez přesných informací, nemožnost domluvy termínu doručení.
Spíš volte větší balení, možná Vám nebude 60 tbl. stačit. Je možné ,že šáhnete k dávkování 3 tbl. 3x denně, no podle toho co potřebujete.
rychlé dodání
Bleskové odeslání. Výborné.
rychlé dodání
- 8
- S obchodem i výrobky jsem velmi spokojená. Dodání velmi rychlé a balíček přišel v pořádku a uvnitř balíčku jsem se zbožím nalezla malý dárek.
- Nemohu nic vytknout.
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Rychlá komunikace
- Rychlost dodání zboží
- Rychlá komunikace a dodání
Spokojenost
- Rychle vyřízení objednávky
- rychlé dodání
Rychlé a spolehlivé dodání. Budu pakovat.
Spokojenost
Muj prvni nakup, komunikace, platba, doruceni bez problemu a rychle