- Rychlé doručení, báječný výrobek.
Velmi vstřícné jednání a rychlé doručení.
- rychlé jednání
- spolehlivost
Nakupuji opakovaně. Funkční produkty, vstřícná komunikace. Děkuji.
- Cena oproti wobenzymu
- Stačí 2 tablety ráno
Diky walzymu lymfoveno mě úplně přestaly bolet nohy. Rok jsem bojovala s bolestí a velkými otoky, s pocitem takových jakoby plných těžkých nohou. To je všechno pryč. Ani klasický wobenzym nefungoval tak dobře jako tento výrobek. Již mam několikáté balení a koupím znovu.
Dodání a objednání velmi rychlé.
- Rychlé vyřízení objednávky
Vše proběhlo v pořádku
- Rychlost dodání
- Obchod přehledný, rychlý...nemám co vytknout.
Jsem spokojená
Rychlost dodání.
rychlé doručení
- Nemusím chodit do nějaké lékárny kupovat lék, ale musím čekat doma na kurýra, který někdy vyžaduje půl dne i déle čekání, než je zboží doručeno, což mi nevyhovuje a zatěžuje mne to, zásilkovna je nejistá, protože se mi už několikrát stalo, že zboží uložil kurýr jinam, než jsem si přála. Takže ,kdyby byla možnost přímo si někde walzym koupit, uvítala bych to, nemusela bych pak čekat na kurýra nebo běhat daleko na poštu nebo někam, kde je zboží uloženo. Starší člověk má rád své pohodlí a běhat daleko se mi nelíbí a někdy i hledat, kde to vlastně je uloženo, mám jiné důležitější činnosti.
- rychlé dodání....dobrá komunikace
Walzym jsem objednala namísto Wobenzymu....užívám 2 krát denně 2 kapsle a jizva po operaci pupeční kýly se dobře hojí....myslím si že díky Walzymu....děkuji za tento český výrobek
Nemám žádné výhrady k obchodu.
- omezený sortiment. o němž mají dokonalý přehled, nikoli jen přesouvači krabic
- rychlost
možnost objednat kdykoli