- střešní průchod který je málo na internetu k sehnání a mají spoustu rozměrů a doplňků k vzduchotechnice.
- Objednával jsem v době dovolené, tak to trvalo déle, ale přesto mě informovali a omlouvali se za zpoždění.
Velice dobrý obchod jsem spokojený.
- Velký sortiment
- Nevím o žádné
- Cena, dostupnost prodejny
- Osobní přístup, poradili mi co pořídit přestože to pro mě bylo levnější.
Osobní přístup, rychlé a fér jednání.
- široký sortiment, dobré ceny, vše skladem
- dostupnost obchodu autem (asi jako vše v centru Prahy)
Hledal jsem konkrétní výrobek, narazil na to, že ho prodáváte a prodavač byl schopen mně napsat, že je technicky přesně to, co potřebuji :-)
- snadná dostupnost pro vyzvednutí zboží
Větrací mřížka se síťkou a přírubou béžová VP 125/200x200 HMbz dorazila bez síťky
Ikdyž jsem v objednávce uvedl platbu převodem na účet, tak mi přislo od dopravce, že je u zboží dobírka??! Při následné komunikaci s e-shopem se vše rychle vyřešilo a zboží dorazilo bez dobírky. E-shop doporučuji - opravdu velmi rychle dodání, zboží řádně zabaleno. Jen by si měli zřejmě udělat pořádek v jejích objednávkovém systému.
- vyhovující sortiment zboží,rychlý nákup
- rychlost
- vzhledem k tomu, že se jedná o první nákup, nejsem si vědoma žádných slabin.
V loňském roce (2015) jsem se zabývala problematikou vzduchotechniky v menších koupelnách a tento obchod poskytoval dobré informace ohledně vhodného výběru.
Po uhrazení zboží rychle dodáno, vše ok
- neznám
ok
- Popis zboží neodpovídá. Rozměry jsou jiné, než inzerují.
- Široký výběr
- Dobré ceny
- Rychlá Expedice
- široký sortiment
- dobře popsané zboží
- dobré ceny
- přehledný web
vše proběhlo perfektně, velmi rychle
maximální spokojenost -
- přehlednost stránek
- příznivé ceny
- rozmanitost sortimentu
- nemá žádnou
velmi spokojeni
- široký sortiment, příznivé ceny
- bohužel potvrzení objednávky s platebními údaji spadlo do SPAMu, takže jsem týden čekal než mě napadlo se tam podívat a pak až jsem mohl zaslat platbu :(
Pozor na potvrzení objednávky ve spamu, jinak super a doporučuji. Perfektní kvalita, rychlé doručení, bez problémů.
- Zboží "skladem" je zjevně skladem "od dodavatele". Potřeboval jsem zboží ihned, po třech dnech jsem byl nucen zakoupit zboží v Hornbachu
- zboží výborně zabaleno, až moc kvalitně :o)