Vraceni zpet je drahe a nevyplati se vratit nektere polozky, takze si je necham, ikdyz s nimi nejsem spokojena, jelikoz nebylo dostatecne viditelne, ze “bavlnene” povleceni je jen z 80 % bavlna ☹️
Povlečení je velmi umělé rozhodně to není 80% bavlny.
Místo hnědého domečku byl doručen zlatý.
- Objednala jsem si béžová prostěradla, ale barva neodpovídá, prostěradla jsou velmi světlá, ale určitě ne béžové barvy, zklamání.
Mají psáno ,že odesílání zboží do 24h.
Již čekám týden a zboží nikde. Kdyby nebylo na skladě ,tak neřeknu ani popel. -
- Dlouhá doba čekání na odeslání zboží
- rychlost dodání
- hodně špatná kvalita polského typu
Zboží nekvalitní, ale dalo se to očekávat vzhledem k nízké ceně. Už si nebudu nic objednávat
- Materiál je špatný. Kvalita je nízká. Nejsem spokojená. Ne doporučuji.
Zbiži nedodáno,čekám již měsic
Není to kvalita proto zřejmé ta nízká cena.Jinak došlo v pořádku a brzo.Takže více už nee
Osuska nebyla pekne slozena v sacku a na prosteradle je skareda skvrna
- Polštář je tvrdý jako beton, nedá se na něm lezet
Místo dvou béžových prostěradel posla firma jedno kvalitní béžové a jedno nekvalitní (velmi tenké) bílé. Po mém upozornění mi byla nabídnuta možnost klasické reklamace. Prostěradla jsem potřebovala stejná a nebyl čas ani síly na výměnu. Takže zklamání. Uznávám, že chyba se může stát, ale moc tmě to nepotěšilo. Příště nakoupím v kamenném obchodě.
Barvy prostěradel neodpovídaly fotografiím, kvalita hrozná, jedno prostěradlo mělo fleky. Už nikdy.
- Nemusim chodit po obchodech.
- Ačkoli jsem objednala dvě různé barvy prostěradel ve stejne velikosti, jedno prostetadlo bylo menší. U druhého byly u gumy dírky.
"Prostěradlo". Nestálo ani za seprání.
- Rychlé dodání.
- Povlečení absolutně barevně neodpovídá obrázku a ten rozdíl opravdu není nastavením monitoru.
23. byla objednávka zabalena, teprve 31. doručena. Důvodem bylo předání nekompletní zásilky dopravci.
V nabídce u povlečení uveden materiál bavlna, ve skutečnosti na etiketě
uveden materiál 80% bavlna,20% polyester.Zjistila jsem to až po vyprání ,
jinak bych to nekoupila.Nedal se ani vyžehlit - působení statické elektřiny.