V objednávce 1ks chyběl, 1ks zaměněn, po napsání e- mailu do týdne vše vyřešeno.
Komunikace výborná, obchod doporučuji -
- Hezké zboží za výhodné ceny
- Trochu delší dodací lhůta
Se zbožím jsem spokojená
- Rýchle dodanie. Kvalitný výrobok.
Poprvé jsem nakupovala šperky z chirurgické oceli, vše je krásné, kvalitní, jsem moc spokojená.
Mohu jen doporučit. Hezky zabalené, krátká doba dodání a boty jsou úžasné. Sedí krásně a číslování odpovídá.
cena, rychlost dodání
- rychlé dodání, hezká cena
- Setrenie času,a dovezu mi tovar az domov.
Doporučuji, zboží včas doručeno přes zasilkovnu.
Rychlé doručení
- Rychlost a opravdu krása
Velmi dobrá rychlé dodání a hlavně krásné doplňky
Všechno v pořádku.
Vše v naprostém pořádku..zboží velice hezké
Objednávka do týdne vyexpedovana, dobře zabaleno. Náušnice odpovídají nabídce na internetu.
- Po obdržení balíku se zbožím jsem po rozbalení zjistil, že objednávka není kompletní a chybí náramek. Ihned jsem volal na zák.linku s dotazem . Bylo mi přislíbeno, že objednávku prověří a náramek mi bude odeslán. Skutečně mi paní volala zpět a potvrdila, že náramek nebyl přibalen a že mi jej zašlou. Druhý den mi paní napsala, že náramek není skladem a že mi pošlou peníze zpět. Zaslal jse tedy číslo svého ůčtu dle instrukcí ale Do dnešního dne jsem peníze neobdržel. Kdybych si nekompletní zásilky nevšiml , ani by vás nenapadlo mně o nekompletnosti zásilky informovat !!! Na uvedeném telefonním kontaktu nikdo telefony nezvedá, na e-mail nikdo neodpovídá
V internetovém obchodě výloha už po zkušenostech určitě nakupovat nebudu a totéž doporučím všem ostatním, známým, ............
- Přišlo něco co jsme neobjednali
Objednala jsem 3 náramky. Jeden super, druhý neodpovídal velikosti a třetí nebyl vůbec dodán bez vysvětlení. Komunikace mailem ale fungovala výborně a vše dopadlo dobře. Peníze vráceny dřív než po 14 dnech od vrácení zboží. Takže zkušenost s obchodem rozpačitá, ale konec dobrý.
Ráda bych kozačky ohodnotila,ale bohužel nemám co. Po týdnu čekání a emailu od společnosti, že kozačky mi budou poslány dodatečně přišel dnes další email, že mi je nepošlou a vrací peníze.
Přesto tyto kozačky neustále na svých stránkách nabízejí.