• rychlé dodání

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojena. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Anna, VŠE PRO PLOTY

• Nakoupil jsem už zde několikrát a vždy to proběhlo bez nejménších problémů. Zboží doručeno rychle a bez starostí.
    • U branky k plotu byl přiložen i jednoduchý a stručný návod k instalaci, který mi ulehčil práci.

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že vše proběhlo v naprostém pořádku. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Budeme se těšit na Váš další nákup.

• 100% spokojenost - vše přehledné, super komunikace
    • nezjištěno

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Anna, VŠE PRO PLOTY

Rychlost,spolehlivost a dobrá cena.

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi nás potěšilo. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Anna, VŠE PRO PLOTY

• rychlé jednání a doručení.

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Spokojenost zákazníka je pro nás na prvním místě.

Anna, VŠE PRO PLOTY

Rychlé a profesionální dodání zboží.

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen.

• komunikace a cena

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme Vám za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Spokojenost zákazníka je pro nás na prvním místě. Budeme se těšit na Váš další nákup.

• Rychle, ochotně vyřízeno

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.

Rychlost, dodržení termínu

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.

• přehledný e-shop
    • dobré ceny
    • rychlé vyřízení objednávky
    • možnost platby kartou (někteří prodejci požadují hotovost)
    • možnost dopravy zdarma

V pondělí odpoledne jsem vytvořil objednávku, v úterý mi přišla informace, že se objednávka vyřizuje, ve středu jsem dostal informaci od dopravce, že převzal zásilku. Dopravce (Geis) sice zboží doručil až následující pondělí, ale i tak je týden od objednávky u tohoto typu zboží rozumná doba.

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi službami. Budeme se těšit na Váš další nákup.

• sortiment
    • doprava
    • cena
    • drahá doprava betonových dílů

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. S kolegy jsme koukali na Vaši objednávku a žádné betonové díly v objednávce nemáte. Naším cílem je, aby zboží k zákazníkovi dorazilo v optimálním stavu bez jakýchkoli poškození a proto je kladen důraz na to, aby přeprava zboží byla kvalitní. Obecně betonové díly jsou na přepravu komplikovanější a snažíme se, aby přeprava proběhla ku prospěchu našeho zákazníka.

Vše proběhlo bez problémů

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.

široká nabídka, rychlá komunikace

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi službami.

Bezva komunikace

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za Vaše hodnocení, které jsme od Vás dostali. Vždy se snažíme, aby komunikace s našimi zákazníky byla co nejrychlejší a bezproblémová. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s našimi službami.
    Budeme se na Vás těšit při příštím nákupu.

Osm dní a nic :-(

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Omlouváme se za nepříjemnosti, které nastali s Vaší objednávkou. Jedna část Vaší objednávky, konkrétně zboží ze zahraničí, má momentálně zpoždění při přepravě.
    Dle posledních informací by zboží mělo přijít nejpozději příští týden. Vaše trpělivost a pochopení jsou pro nás velmi důležité a velmi si jich vážíme. Pokud byste měl jakékoliv další dotazy nebo potřeboval další informace ohledně Vaší objednávky, neváhejte nás kontaktovat. Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení v této situaci.

• Zbozi Vám pomohou naložit do auta

Chytrolín ve vysokozdvižném vozíku. Plno řečí a pak mi odře nárazník.

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme Vám za Vaše hodnocení, které jsme od Vás dostali. Omlouváme se Vám za komplikace, které nastaly při přebírání zboží. Bezprostředně po incidentu jste nám měl škodu nahlásit. Proti takovým škodám jsme řádně pojištěni a vše bychom s Vámi vyřešili.

Anna, VŠE PRO PLOTY

Naprosto standartní služby. Spokojenost.

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu ohledně našich služeb. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Budeme se těšit na Váš další nákup.

dobrý

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme Vám za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Anna, VŠE PRO PLOTY

• Perfektní přístup, rychlé jednání, pomoc při nakládaní objednaného materiálu

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Jsme velmi potěšeni, že jste byl spokojen s našimi službami. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu Vseproploty.cz

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu ohledně Vaší objednávky. Jsme potěšeni, že jste spokojen s našimi službami. Věříme, že rychlost a efektivita jsou klíčovými faktory pro uspokojení našich zákazníku, a je pro nás důležité, aby každá objednávka byla vyřízena co nejrychleji a s maximální péčí. Budeme se těšit na Váš další nákup.