• Žádná zpětná vazba
    • Obchod sám zrušil objednávku

Zbozi zatim nedodano a bez komunikace.

• Přehlednost a široký sortiment.

Jen by mě zajímalo, co se dělo s balíčkem. Byl ja kdyby na něj nikdo dupnul. Byl sice přelepený s omluvou. Ale nelíbilo se mi že mi někdo cizí s dopravní společnosti prohlíží obsah zásilky. CO JE KOMU DO TOHO!

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

Objednávka byla přijata 17.3.2018, avšak zboží nebylo do dnešního dne doručeno, ani se nikdo z obchodu neozval, že objednávku ruší.

Velka ochota, diky

Nejhorší zkušenost s internetovým obchodem. Dodnes nemám ani zboží ani peníze.

Reakce obchodu Všeprohobby.cz

Děkujeme za příspěvek. Mrzí nás nespokojenost zákazníka, objednávka byla stornována z důvody likvidace položky ze sortimentu 16.3., částka 285 Kč byla odeslána na účet zákazníka 23.3. Informace pro zákazníky: Stornované již zaplacené objednávky prochází nutným schvalování uvolnění prostředků zpět na účty zákazníků. Snažíme se proces maximálně urychlit, aktuálně vracíme kupní cenu v průměrné době 5-7 dní od stornování objednávky v systému. Zákaznický servis Vseprohobby.cz

Objednal jsem a posledni co jsem videl bylo potvrzeni objednavky,pak uz se obchod ani neozval,ani zbozi neposlal.To je taky duvod proc bych po netu nikdy!!! neplatil kartou! Ale vzdycky jen na dobirku.Nejsme holt v Americe kde to maji "osetreny",ale jen v jeji kolonii a je to znat.Jakej pan,takovej kram,presne jak to vidime u nasich "prejzastupcu" v tyhle diktature zlodeju.Dal ani nevyplnuju,nakup prvni a posledni,respektive jen pokus o nej.Lituju vsechny kdo platej "siozidovskejma" kartama za ktery jeste platej a pak nahanej svoje penize.

bylo mi doručeno jiné zboží i s jinou fakturou

spokojenost

velmi velmi rychlé doručení ;-)

Jak jsem uvedla vyse, zboží zatím nedorazilo

přehlednost webu,dobré ceny

nabízené neměli

• nedodržují slíbené termíny

• Stále čekám na dodání, které mělo být do 3 dnů a jsou to již 3 týdny!!

příznivá cena

• možnost osobního vyzvednutí

Zboží stále nemají na skladě, sami nepodali žádnou informaci o stavu objednávky a prodlevě, musela jsem si volat.

• Standardní vyřízení