do dnešního dne se mi od 17.10.2018 neozval
Nemohu se vyjádřit jelikož jsem zatím neobdržel objednané zboží.
- Zajímavý sortiment
- Potvrdili objednávku před 11 dny, zboží skladem, ale žádná další odezva.
neschopnost
Už uplynulo od 10.9. dost času a žádné zboží mi nepřišlo, ani výzva na vyzvednutí, na příklad SMS a pod.
Je to neseriózní jednání. -
- Špatná komunikace s obchodem, neposlali avizo o průběhu vyřízení objednávky, na telefon nereagovali, mobil vypnutý, mail došel, leč odpověď po stavu objednávky nedošla dosud.
- Nakonec jsem objednávku zrušila sama a poslala jim oznámení na mail, rekace opět žádná.
Výhoda - levné zboží.
Nevýhoda - nikdy ho nedostanete. -
- Již po druhé se mi stalo, že obchod na objednávku vůbec nereaguje
Přesto, že zboží bylo dle e-shopu deklarováno jako dostupné do 3 dnů, ani po 10 dnech nebylo k dispozici. Obchod nereagoval na mé maily a uvedený telefonický kontakt byl dlouhodobě nefunkční.
bezproblémový obchod
- minulé objednávky OK, nyní dlouho čekám na zboží
- Na webu uvádějí dostupnost 3 dny, ale ani po týdnu žádná reakce, dovolat se nedá a když už, tak slibují dodat v druhém týdnu, ale zatím (5.10. - obj. 21.9.) nic, objednávku ruším.
- Při telefonování se ozve automat, který oznamuje, že jste první v pořadí a čekat budete jednu minutu, potom dvě, tři.... při sedm jsem zavěsila :-(
Nehledal jsem žádnou výhodu ani nevýhodu. Zboží nemám, ztratilo se v nedohlednu. Macur
- Přijatelné ceny
- Výhoda osobního vyzvednutí
- velky vyber tovaru
- prijatelne ceny
- velmi dlha doba dorucenia (pri mojej objednavke)
- trochu neprehladny web, obtiazne najst tovar podla typu/nazvu
Objednavku som vytvoril v stredu 5.9., vsetok tovar v objednavke mal uvedenu dostupnost 3 ci 4 dni, doruceny mi vsak bol az po 2 tyzdnoch, 20.9.
Inak je to pre tento typ tovaru fajn e-shop. -
žádné zkušenosti nemán, protože je tomůj první nákup
Jsem spokojen , zboží přišlo brzy.
Rychlost a spolehlivost při vyřízení objednávky.
Ani po čtrnácti dnech po objednávce zboží, nemám.
Objednávku jsem zrušil, protože nabízené zboží vůbec nebylo na skladě, což mi nikdo předem nesdělil a čekal 7 dní. Dovolat se na firmu bylo nemožné, pouze odpověď automatem, že jsou přetížení a že mám napsat mail. Což jsem učinil a pak obratem dostal odpověď o vyprodaném zboží a možný příští termín naskladnění za týden. Nečekal jsem a našel si jinou firmu tentýž den a zboží mi bylo doručeno za dva dny dopoledne za nižší cenu. Má první zkušenost tedy byla velmi špatná.
- - objednávka je z 30.8. 2018 a ještě nedorazila
- - spojení přes mobil- hovoří s vámi záznamník a stále jsou operátoři zaneprázdnění
- - Email adresa nedoručitelná