- u objednaného zboží je nevím z jakého důvodu uváděna cena za 1 roli papírové utěrky když je prodej pouze dvou rolí v balení
- rychlé vyřízení
Není propojeno skladové množství na e-shopu s reálným skladovým množstvím. Objednávka zaplacena online kartou, ale info o nedostupném zboží a vratce platby nepřišlo žádné. Dlouhý termín dodání. Založen online zákaznický účet, ale informace o objednávkách, platbách a dokladech žádné. Celková nespokojenost s komunikací.
- Nakupovali jsme pro nasi firmu a byl to nas prvni nakup u teto firmy. Jedna z mala, ktera reaguje na poznamku ohledne specifika doruceni a respektuje ji.Dohoda ohledne doruceni probehla obratem , vysli nam vstric. Zbozi bylo dodano velice rychle a v naprostem poradku. Muzeme firmu doporucit.
- výborná a příjemná komunikace
objednala jsem si zboží ,které bylo skladem a zaplatila předem ale po několika dnech mi byla objednávka zrušena, ze není zboží skladem.
rychlé a spolehlivé jednání
Široká nabídka,rychlost dodání.
Bezproblémové dodani zbozi
- První nákup, není co vytknout ,spokojenost
Jeden z mala obchodu prodavajicich tento uzitecny a spolehlive funkcni vyrobek.Jen tak dale.xD
Zboží objednané jeden den dorazili hned následujícího dne. Vše bylo v naprostém pořádku.
rychlost, ochota ,milý přístup
Špatná komunikace, zboží jsme nedostala přislíbený termín, který nakonec e-shop nebyl schopen dodržet i přes ujištění, že zboží přijde. Zboží bylo zaplaceno, požádala jsem o dobropis, jelikož jsme platbu prováděli z firemní karty, dosud nemám komunikaci, zda se peníze vrátily, zda mi dobropis přijde, či jak situaci vyřeší..
- komunikace, rychlost dodání , vše oka
- Rychlost dodání.
Vše OK
Objednávala jsem poprvé-nemám zkušenosti.
S NÁKUPEM JSEM SPOKOJENÁ. MÁM CO JSEM POTŘEBOVALA.
- Široká nabídka
Delší doba doručení. Neměl jsem informaci o odeslání zboží, sledovací číslo zásilky. Informaci o termínu doručení jsem se dozvěděl po mém dotazu.
Nicméně jsem spokojený a nakoupil bych znova.