Heureka.cz nedoporučuje nákup v tomto obchodě!

Přihlásit se a přidat recenzi

• nedodávají zboží

Pokud chcete přijít o peníze, je tento e-shop správná cesta. Objednávka je zaplacená 30 pracovních dnů, nemám zboží ani peníze

• Nic
    • Vše katastrofa. A když reklamujete zboží které ani po půl roce nepřišlo, které je zaplacené, tak své peníze stejně neuvidíte,protože reklamaci neuznají.
  • 10 %

‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Nikdy na tomto e-shopu nenakupuj the je to podvodný eshop dováží levné věci z Číny a pouze přeprodává za vyšší ceny navíc mají naprosto nesmyslnou dodací lhůtu‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

• 10 %

Varováni!!!!!!!!!!!!!! Nic nekupujte !!!!

Tady nic nenakupujte!!!

• Katastrofa!Platba odeslána a zboží nikde!! NEDOPORUČUJI

Neobjednávat! Věci z aliexpresu,peníze jsem bohužel odeslal a zboží nikde prozatím.Naštěstí jsem o moc nepřišel,ale rozhodně neobjednávat z tohoto obchodu!

• Žádná
    • Absolutní katastrofa!! Prosím neobjednávejte z tohoto obchodu!! Na internetových stránkách udávají expresní dodání a balíček reálně došel po dvou měsících z aliexpressu.

Neobjédnavat!

• 10 %

• po objednání zboží mne ujistili, že po zaplacení bude zásilka odeslána na moji adresu. Čekám již druhý týden a nic jsem nedostal, neustále výmluvy a ujištění, že zboží bude dodáno. Objednávají to z Číny a pak to posílají zákazníkovi.

Nedoporučuji obchod, to si raději objednám z Temu.

• 20 %

• Velmi rafinované s.r.o.
    • PŘED TÍMTO OBCHODEM VARUJI VŠECHNY SLUŠNÉ A DŮVĚŘIVÉ LIDI.
    • PODVOD, PAN JEDNATEL SPOL. BY SE MĚL NAD SEBOU ZAMYSLET.
    • OD SRPNA ČEKÁM NA ZBOŽÍ, KONTAKTOVAT OBCHOD? NEMOŽNÉ.
    • ZBOŽÍ CO ÚDAJNĚ JE SKLADEM, NENÍ
    • DODÁNÍ AŽ 180 DNÍ??????
    • VĚDOMĚ OKRÁDAJÍ LIDI
    • JA OSOBNĚ ZÁLEŽITOST BUDU ŘEŠIT S PČR
    • ODMITAM TAKOVÉ ŠMEJDY PODPOROVAT
    • NEDOPORUČUJI

NEDOPORUČUJI, VARUJI PŘED NÁKUPEM.

• 40 %

• Dlouhá dodací doba

Prostřednictvím e-shopu VUCI jsem si objednala plyšovou hračku a došla sice až po 5ti týdnech, ale dorazila. Je nutné vyplnit prostřednictvím, pošty formulář pro celní řízení, ale to je chvilička. Zboží došlo v pořádku a ve slušné kvalitě.

• hodnocení nula

Je to podvod, objednané zboží se ani náznakem nepřibližuje tomu co ukazují na e-shopu!!! Pojdme se domluvit a udělat hromadné objednávky na dobírku, ať ty šmejdi zaplatí poštovné!!!!

• 20 %

je to podvod, poslali místo objednaného zboží za 1300 kč nějaké pantofle . Naštěstí na dobírku a zboží jsem nepřevzal.

• 10 %

• Nedovoláte se na zákaznickou linku
    • Zboží nedorazí v daném case
    • Odmítají při vzniklém problému vrátit peníze nebo situaci adekvátně řešit

Zboží jsem si objednala 31.8., dneska je 11.10. a zboží stále nedorazilo, samé výmluvy apod. Už jsem dokonce vyhrožovala ČOI ale místo toho aby to nějak řešili tak mě napsali že se mám obrátit na firmu v Dubaji. Neskutečné jednání. Naposledy jsem si tam něco objednala. Už nikdy víc!!!

• 10 %

• Spousta lidí s tím nemá zkušenost
    • Jeden velký lhář

Nikdy si z tohoto E shopu neobjednavejte. Peníze chtějí předem a buď Vám to nedorazí a nebo když už , tak úplně něco jiného a obrovský shit. Já se vůbec divím, jak tohle může ještě fungovat. Když píšete na email ohledně zásilce, tak se vám ozve jen automat, který vám odpoví, moc nás to mrzí a chceme aby jste byli spokojení. Takže lidi, pozor na to!!! Píšu ze své vlastní zkušenosti.

• 10 %

• Pokud vam banka zamítne platbu neplatte prevodem. Uz penize neuvidite. Obchod je na cerne listine a prevodem platbu banka nedokaze reklamovat.
  • 10 %

Bohužel i já mám negativní zkušenost s firmou Balando. Tričko pro syna objednané v polovině srpna stále nedorazilo. Po urgencích jsou rychle odpovědi od paní Terezy, ale tričko nikde. Apelují na všechny, ceny jsou lákavé avšak dodávky tragické. Neobjednávejte si z tohoto obchodu.

• 10 %

Všem co byli okradeni, zboží nedostali a platili předem kartou: Doporučuji požádat e-shop o zrušení objednávky a pak kontaktovat svoji banku s prosbou o reklamaci platby. Mě to vyšlo a své peníze jsem dostala zpět.

• 10 %

Pro všechny, kteří by si no tomto na první pohled solidním webu chtěli cokoli zakoupit říkám jednoznačně ZDE NENAKUPUJTE!!!! Pouze zaplatíte a nikdy žádné zboží nedostanete. Já jsem objednával začátkem prosince 2023 a zboží nemám doposud a už ani nečekám, že přijde. Reklamace neřeší, peníze nevrací. Na urgence v lepším případě zareaguji krátkou emailovou omluvou a pak se zase nic neděje.
    Je neuvěřitelné, že je možné v dnešní době takto podnikat. Proč nezasahne některý dozorový orgán? Asi je pro ně snazší buzerovat lidičky v ČR, než zakázat eshop zahraničnímu majiteli.
    A pozor, takových podobných podvodných eshopů je více s různými nazvy a dokonce mají podobný vizuál.
    V případě nejistoty koukněte vždy na obchodní podmínky a pokud je tam doba dodání v řádech měsíců, tak rychle pryč!!!!

• 10 %

Objednala jsem 22.07. a dodnes nic nemám. Neustálé kecy, jak jim jde o spokojenost zákazníka. Komunikujete pouze s AI... Když jsem napsala, že chci vrátit peníze, tak můžu až přijde balíček a to ještě musím psát sama někam do Arabských Emirátů a platit úhradu cesty a vše okolo... jsem vytočená.
    Píšou, garance spokojenosti, reklamace zdarma, výměna zboží zdarma, garance vrácení peněz. Myslím si, že ani jednoho se nedočkáte. Pokud by šel někdo do hromadného trestního oznámení, přidám se.
    Můj mail [email protected].

• 20 %

• dobirka, takže vás okradou později
    • CLOTHMOREN úplně jiné zboží

Rádoby lněné šaty. Přijde něco z odporné umělé plavkoviny s napodobenou barvou a napodobeným vzorem.