Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlost
  • 10 %

• Široký sortiment
    • Bohužel jde jen o jakousi nákupní galerii, vše na objednávku
    • Obchod požaduje platbu předem i v případě, že chcete vyzvednout a zaplatit na prodejně

Bohužel obchod doporučit nemůžu. Rádoby eshop, na kterém tyto stránky běží jsou bohužel jen zbytečnou platformou a jde prakticky jen o nákupní galerii, která zprostředkovává, kde je všechno zboží uvedeno jako skladem, tak pochopitelně někde na skladě ležet musí, pokud se nejedná o výrobu na zakázku. V tomto případě jde o hranu klamání spotřebitele. Zprostředkovatel pak na reakci objednávky uvede, že je zboží skladem u dodavatele a že je možné jej doručit případně rovnou na adresu, pochopitelně za patřičný poplatek (no pochopitelně, aby jim to neleželo na prodejně, žejo)
    A jako třešničkou na dortu je platba, kterou opatrně obchod požaduje předem. Tedy i když si cokoli naklikáte v obchodní platformě, stejně přijde e-mailem dotaz, jestli mohou poslat zálohový doklad na platbu, aby to prý mohli u dodavatele objednat.
    Takhle, na jednu stranu chápu tento model, na druhou stranu v dnešní době nemá tento model na internetu co pohledávat a zaspal v devadesátkách. Takže pokud zde někdo chce objednat, ať objedná, já obchod nedoporučuji.
    Se stejným sortimentem rozhodně doporučuji místo toho https://www.sanitino.cz/nebo perfektní https://www.heavenshop.cz/

Po odeslání objednávky mi přišel potvrzující e-mail a od té doby se nikdo neozval. Takže nevím jestli zboží není skladem i když psali že ano, nebo na mě zapomněli. Chápu že tento dotazník chodí automaticky, ale že přijde dříve než objednané zboží mě fakt sere.

• Tovar bol velmi rychlo doruceno. Objednane v nedelu vecer. V stredu doruceno domov. Pre taky velky tovar na sklade v Popradu na slovensku je to velmi rychle.
    • Bol jeden maly zmetok s objednavkou a pani na telefone hned zdvihala telefon a poriesila.

• rychlost

• Když jsem důrazně protestoval, že na webu uvedli "zboží skladem" a zboží mi chtěli dodat až za několik týdnů, tak dodání výrazně zkrátili
    • Psali, že to zboží mají skladem, tak proto jsem ho objednal u nich, ale pak mě informovali, že to mají na centrálním skladě, takže zboží přijde až za několik týdnů

• Velmi dobrá komunikace s obchodem

• Obchod nabízí skladem zboží, které nakonec skladem není a není schopen ho dodat. Nutno podotknout, že přišla omluva s odkazem na alternativní, bohužel však nevyhovující náhradu.

Reakce obchodu VSE-DO-KOUPELNY

ano nabídka je opravdu široká, některé položky jsou rychloobrátkovým zbožím v top ceně.
    V případě vyprodání položky není možné zboží znovu bohužel dodat :(

Mrzí más, že alternativní náhrada nevyhovovala.

Team AQUANY

Obchod potvrdil objednávku, přijal peníze a druhý den ji zase zrušil. Evidentně inzerovali něco, co nemohli dodat.

Obchod nabízí jako skladem zboží, které nemá k dispozici.

Reakce obchodu VSE-DO-KOUPELNY

vzniklá situace nás velice mrzí, bohužel objednané zboží již nebylo u dodavatele k disposici.
    Bohužel se to někdy stává, ihned Vám bylo nabídnuto alternativní řešení.

Děkujeme za pochopení team AQUANY

• Rychlé vyřízení

• Dobré jednání

Vše OK, rychlé, levně, bez problémů.

27.12. bylo zboží objednáno, po obdrženém potvrzení s údaji k platbě byla částka tentýž den uhrazena. Obchod měl dovolené do Nového roku s příslibem, že 2.1. vše odbaví a 3.1. odešlou. Čekání marné, komunikace žádná, po dvanácti dnech se mi z ničeho nic objevila vratka na účtu bez jakéhokoliv písmenka vysvětlení. Objednávky neplatné, zákonná závaznost sjednaného obchodu se někde vytrácí... Nelze doporučit, pokud se zbožím opravdu počítáte jako já je lépe využít spolehlivější a ověřený e-shop. Na první nákup velké zklamání a problémy se zprovozněním koupelen :(

Seriózní , rychlé dodání , příjemné předání i kávu nám nabídli

Reakce obchodu VSE-DO-KOUPELNY

Děkujeme za příjemné ohodnocení a budeme se těšit na naši další spolupráci.
    Káva je u nás samozřejmostí :)

team AQUANY