- Lehátko líbí, spokojen
- Přišlo později než bylo udáno, ale přišlo. Dopravci mají toho asi hodně
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za recenzi a nákup na našem eshopu. Omlouváme se za dopravu.
Přejeme hezký den, tým Vpohoshop -
Perfektní spolupráce mohu jen doporučit.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za recenzi a nákup na našem eshopu. Přejeme hezký den, tým Vpohoshop
Vše v pořádku, zboží přesně jak na obrázku.
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. S pozdravem Vpohoshop
- Dali jsme reklamovat foliovník, který nebyl ani rok starý ( začali se dělat díry na vrchní části a začalo tam zatékat ) a po vyzváni infolinky vpohoshopu, že už uplynula 30.denní reklamační lhůta a chci odstoupit od smlouvy, tak mi řekli, ze si musím počkat co jim řekne reklamační oddělení.. ( volala jsem na jejich stránky už 4x a porad to samé ) a teď je to už 2.měsíce od reklamace a pořad poslouchám to samé dokola, že si musím počkat na vyjádření reklamačního oddělení ! A paní operátorky s vámi bavit ani nechtějí a kdZ s vámi mluví tak jak s nějakým blbcem a pokládají telefon ! Nikdy více takový obchod nedoručuji ! Vše budu hlásit na ČOI !
- Kvalitní zboží za dobrou cenu
- Dobrá komunikace
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i recenzi. Přejeme hezký den, tým Vpohoshop
Nedoporucuji, vracela jsem autosedacku, ktera mela byt do 13 kg dítěte ale na autosedacce bylo psané 10 kg. Certifikatu jsem se nedockala, autosedacka vracena více jak měsíc a peněz jsem se taky nedockala. Nemám autosedacku ani penize. Nikdy vice...
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, omlouváme se, certifikát výrobce je do 13 kg, ale nemáme zatím certifikát k dispozici. Z tohoto důvodu vyřizujeme odstoupení od smlouvy. Ještě jednou se omlouváme za problém s objednávkou. Přejeme hezký den, Vpohoshop
Bylo mi oznameno,ze objednavka byla odeslana,po par dnech ,mi na dotaz jak to vypada bylo oznameno,ze zbozi nebylo jeste naskladneno a byla mi nabidnuta alternativa s tim,ze se ihned odesila,po par dnech na dotaz na mou objednavku pani rekla,ze to zjisti a zavola kdyz se neozyvala objednavku jsem zrusil.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, omlouváme se za tuto situaci, již několik měsíců čekáme na dodání lehátek na sklad, bohužel nakonec nám výrobce dodal pouze některé modely a nedodal ten, který jset si objednali.
Nabídka na jiný model Vám nevyhovovala, objednávka tedy byla zrušena. Přejeme hezký den, tým Vpohoshop -
- Zboží přišlo poškozené tak reklamuji, ale komunikace s obchodem je zoufalá a zdlouhavá. Zatím nevím zda se jedná o výmluvy, že moje maily nedostali, ale mně potvrzení o doručení i přečtení zprávy z jejich strany přišlo.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, protože daný produkt již nemáme skladem, čekali jsme na odpověď od výrobce. Bohužel ani výrobce nemá v současné době produkt skladem, z tohoto důvodu se Vaše reklamace vyřizuje formou vrácení peněz za objednávku.
Omluváme se za problém s produktem, tým Vpohoshop -
- Autosedačka mela být do 13 kg nosnosti dítěte ale je na ni psané do 10 kg. Po upozornění nám v e shopu byl slíbený certifikát od vyrobce kde pry garantují nosnost do 13 kg. Nicméně po měsíci se nic neděje a nikdo s námi nekomunikuje... Nedoporučuji tento e shop, jednání hrozné....
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, bohužel na stránce máme uvedenou nosnost do 13 kg, co máme potvrzeno od výrobce, bohužel zatím nemáme od nej certifikát. Proto se řeší u Vaší objednávky odstoupení. Velice se omlouváme za problém s objednávkou, tým Vpohoshop
- sice neavízovali zdržení doprava, ale po telefonické urgenci vše OK
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za recenzi a přejeme hezký den, tým Vpohoshop
- Napřed to trvalo několik dnů, než jste přijali mou platbu, v nabídce jste mi ukázali jen jednu barvu slunečníku - béžový, který jsme objednali a přišel smetanový, pak se opět dva dny nic nedělo, ale chodily mi maily v polštině celkem 5 ohledně doby dodání ale na nějakou cizí adresu s mým jménem. Kdybych nemusel platit tu dopravu, tak bych vám ho vrátil.
Kdybych nemusel platit tu dopravu, tak bych vám ho vrátil.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, skladem máme teď pouze jeden typ a to béžový, který Vám byl odeslán. Pokud se Vám brava nelíbí, je možnost odstoupit od smlouvy, Je nám líto, že nejste spokojen. Tým Vpohoshop
Přehledný obchod s rychlým doručením. Kvalita zboží úplně v pořádku odpovídající popisu.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi a přejeme hezký den. Tým Vpohoshop
- Velmi rychlé doručení
Jsem velice překvapená jednáním firmy.. Při volání na zákaznický servis byl požadavek vyřízen během minuty... Objednávala jsem. Masážní lehátko v neděli a ve středu bylo doma a je úžasný... Vážně doporučuji tak ještě nikdy
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za nákup v našem eshopu i recenzi. Přejeme hezký víkend, tým Vpohoshop
Jsem spokojen.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za nákup i rencezi a přejeme hezký víkend, tým Vpohoshop
- Spolehlivý obchod
Trochu jsem se bála neznámého, ale zboží je moc pěkné za super cenu a firma je profesionální, vše bylo jak má být. Doporučuji
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za objednávku a recenzi. Přejeme hezký den, tým Vpohoshop
- Bakík dorazil v pořádku ale po rozbalení chyběla kolečka navíc která při objednávce byla slíbena. Kancelářské křeslo mělo mít sedák i opěradlo na hlavu z imitace kůže ale sedák přišel látkový.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, fotografie byla na stránce správně, pokud nemáte zájem o křeslo, je možnost odstoupení od smlouvy. Přejeme hezký den, tým Vpohoshop
Malou nedůvěru v počátku transakce rychle převážila skvělá a přehledná komunikace.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi a přejeme hezký den, tým Vpohoshop
- Zboží není moc kvalitně vyrobeno.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Je nám líto, že nejste spokojeni s nákupem. Do 14 dnů lze odstoupit od smlouvy. S pozdravem Vpohoshop
- Kvalitní zboží za rozumnou cenu
Bezproblémový nákup, doporučuji :)
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, děkujeme za Vaší objednávku i recenzi a přejeme hezký den, tým Vpohoshop
převzal jsem zásilku v krabici která byla velmi potrhaná,stažená páskou aby vubec držela po hromadě.Na místě jsme sepsali o poškození obalu správu a zásilku jsem převzal.Doma jsem židli sestavil,kromně drobného poškození laku bylo křeslo sestaveno.
Reakce obchodu Vpohoshop
Dobrý den, odesílali jsme nepoškozenou zásilku, omlouváme se za dopravu. Přejeme hezký den, tým Vpohoshop