- Krásné "neprůmyslové" vůně.
- Pěkný design.
- Hezky hoří a příjemně jemně voní.
Mimo samotný zážitek ze svíčky ještě podpoříte člověka s handicapem. Navíc na nás z těch svíček "tak nějak dýchá" pohoda.
Vše perfektní.
- Pečlivě zabalené zboží
- Část zisku věnovaná Svazu neslyšících a nedoslýchavých
- Nádherný design svíček
- Dáreček k objednávce
Paní Eva mě ohromila. Svou silou, odhodláním a vytrvalostí. O to víc jsem zatoužila podpořit ji a objednat si svíčky, které neškodí přírodě ani lidem. Dárečky voněly už přes balík, moc mě potěšily, provoněly mi velkou místnost. Určitě objednám znovu!
- Nádherně voní
- Krásné neotřelé vůně.
- Moc pěkné zpracování.
- Podpora lidí s handicapem.
Vonné svíčky s příběhem.
- Úžasné kvalitní přírodní svíčky
- Svíčky s příběhem
- Velký sortiment
- Příjemná komunikace
Rychlé, skvělé a milé jednání.
- Pěkné baleni, krásné vůně
Vse v poradku, moc dekuji za krasnou svicku
Výborná komunikace, rychlé dodání. A ty vůně …..
- luxusní vzhled svíček
- svíčky nádherně provoní Váš domov, i když nejsou zapálené
- zajímavá a neotřelá nabídka vůní
- podpora českého výrobce a zároveň Svazu neslyšících a nedoslýchavých ČR
Jedná se o velmi silnou, inspirativní a příjemnou ženu, resp. majitelku dané značky, která Vám nejen svou tvorbou ukazuje, že krása spočívá v prožitém okamžiku a že nic není nemožné, pokud člověk opravdu chce!
Obchod mohu vřele doporučit! Vím, že tato objednávka nebyla určitě poslední!
Upřímně Vám a celému Vašemu týmu přeji, ať máte spoustu spokojených zákazníků, kteří se k Vám budou rádi vracet! -
- Vždy vše naprosto super.
- Absolutní spokojenost. Objednávám od paní Evy svíčky už delší dobu. Jiné bych už nechtěla. Nádherně voní a nebolí z nich hlava. Rozhodně všem doporučuji.
příjemné vůně, zboží bylo pečlivě zabaleno, přiložen návod
Svíčky jsem objednávala již několikrát, vše dorazilo velmi rychle a pečlivě zabalené. Vůně jsou nádherné a velmi příjemné. Provoní, i když svíčka zrovna není zapálená, navíc jsou velice elegantní, v jednoduchém designu. Naposledy se mi velmi líbila vůně s rebarborou, je velmi osvěžující. Skvělým nápadem jsou i svíčky ve vinné lahvi. Paní Eva je velmi šikovná, její výrobky rozhodně doporučuji
- Voňavé
Velice příjemné vůně, mam ráda lehké a svěží. Citronová tráva a bergamot u mě vede. Koupím zas.
- originální svíčky
Svíčky jsem objednávala po druhé. Vůně jsou decentní a krásné. Hezký dizajn. Doručení rychlé, určitě opět koupím, dobrý tip na dárky.
- - bezproblémová komunikace
- - rychlé vyřízení objednávky
- - kvalitní a zajímavé produkty
Obchod doporučuji, nakupuji pravidelně. Svíčky mají příjemné vůně - aktuálně mám svíčku Lesní ovoce - tato mi příjemně provoní dům i nezapálená. Líbí se mi, že paní Eva se i přes své zdravotní omezení nevzdává a přeji hodně spokojených zákazníků.
- Vse probehlo v poradku
- Prirodni svicky s velmi prijemnymi jemnymi vunemi