- Svíčky voní opravdu nádherně
- Rychlé doručení, skvělá komunikace, kvalitní zboží, svíčky voní jemně a příjemně
Nakupuji opakovaně, jemná, přírodní vůně svíček, vždy rychlé doručení
- Boží vůně
- Svíčky s nádhernou vůni
- Bezkonkurenční vůně
Jiné svíčky už nekupuji
Skvělé svíčky, kvalitní, nádherné, příjemně vonící. A za nimi krásný příběh...
- Nejlepší svíčky na trhu
- Neslyšící tvůrkyně
Naprosta spokojenost
- Nádherné vůně
- Milá majitelka
- Objednavka ani po tyzdni nedorazila v dnesnej dobe celkom smutne, tovar neviem ohodnotit kedze nedorazil
Reakce obchodu VonTree Candle
velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost s doručením balíčku. U balíčků na Slovensko s platbou v EUR je nutné počítat s delší dobou dodání. Předpokládané doby doručení našich balíčku uvádíme zde https://www.vontreecandle.cz/doprava-a-platba/
Také nabízíme možnost urychlení doručení zásilky na zákazníkovu žádost (viz odkaz výše).
Ještě jednou se omlouváme za vzniklou situaci a věříme, že Vám naše svíčky udělají radost. -
Krasne svicky s jemnou vuni,prirodni,vyrobene v Ceske republice.
Svicka uzasne voni, ma krasny design. Zasilka byla krasne zabalena a pribalen byl darek. Moc dekuji!
Perfektní komunikace, doručení bylo velmi rychlé. Svíčky opravdu úžasně voní a skvěle vypadají. Dáreček potěšil. Určitě objednám znovu a moc doporučuji!
Od zadání objednávky až po odeslání objednávky ihned dávali vědět emailem.
- Kupuji svíčky často, mám slabý čich, ale tuto vůni jsem skutečně příjemně cítila. Předpokládám, že se jedná o svíčku nezávadného obsahu. Zkusím ješte další.
- krásné kvalitní výrobky v nádherných obalech, komunikace a dodání super
Nádherná vůně. Doporučuji.
Mile mě překvapilo, s jakou rychlostí byla objednávka vyřízena.
Vše v pořádku.
úžasné svíčky, báječná domluva a rychlé zabalení a doprava i v tento hektický čas. Moc děkuji, rozhodně neobjednávám naposledy.