- Rychlost dodání
Rychlé dodání
Proaktivní přístup - skvělý zážitek
Naprosto blesková reakce a zboží bylo druhý pracovní den doma.
Super. Děkuji a doporučuji -
- Konzultace, reseni
- nákup přes internet nabízí mnohem větší výběr výrobků než běžný obchod
- Velmi rychlé vyřízení a dodání zboží.
Obchod nabízí zboží, které jiné obchody nemají. Spolehlivý, i když delší doba dodání. Doporučuji.
- vše proběhlo dle mých představ. Děkuji
ochota +rychlost+spolehlivost
Vše OK.
- Nalezl jsem zde co jsem hledal
Firma zboží objednala u výrobce a následně mi ho zaslala. Velmi jsem stála o to, abych zboží dostala ještě před Vánoci. Vyskytly se sice menší komplikace s odesláním (hrál roli každý den), ale nakonec se zřejmě sám majitel firmy zasadil o to, abych zboží dostala včas. Tento přístup oceňuji. Zboží jako takové zcela v pořádku a plní svoji funkci.
Doprava mne nenadchla. Byla jsem prokazatelně doma, zvonky u vchodu do paneláku jsou nové, plně funkční. PPL nezazvonila! Poslala mi však SMS, že jsem nebyla k zastižení. Okamžitě jsem jim volala zpět. Nacházeli se ještě na sídlišti, kde bydlím, ale odmítli se vrátit. Dostihla jsem je autem a zboží si převzala. -
Sháněl jsem neobvyklé zboží, které jako jediní měli skladem. Navíc mi obratem po provedení objednávky volali, jestli jsem si opravdu jistý výběrem právě kvůli specifičnosti výrobku (šlo o vodovodní baterii s přívodem teplé vody vpravo). Vynikající komunikace.
- vybrala, objednala, obdržela v pořádku.
- nevím o žádné
- Perfektně zabaleno
- Žádná
- Rychlé dodání,ochota
- Prozákaznický přístup.
- Neobdrželi jsme dárek- těsnící nitě :o)), ale s bateri jsme maximálně spokojeni.
Reakce obchodu voda-lan.cz
Omlouváme se dárek bude zaslám dodatečně. www.voda-lan.cz
- super komunikace, rychlost vyřízení,