- Rychlé doručení
- Rychlé vyřízení objednávky
- Kvalitní zboží
Vše OK
Ok
Je to skvělí produkt, ale když jsem je nalepil, tak druhý den byly dole.
- Vynikající produkty
- podpora Home kit
- Velká vstřícnost obchodu
- Rychlé reakce
- Špičkové a opravdu rychlé vyřízení reklamace
- Prostě jsem ohromen tohoto obchodu jak jsou ochotní vše řešit
Musím jedním slovem napsat "TOP obchod", mám od Vocolinc několik produktů , protože podporují ekosystém od Applu,
Jsem s produkty velmi spokojen ale to hlavní je komunikace na perfektní úrovni, jsem ohromen v dnešní době jak tato firma (obchod) si cenní zákazníky.
Přestal mi fungovat "Difuzér" , napsal jsem email , jestli bude možnost pokud nepůjde opravit , zaslat jiný produkt "difuzéru", ten den jsem dostal email od obchodu, druhý den jsem odeslal produkt na reklamaci a za další pracovní den jsem dostal email, že mi reklamaci vyřídili a posílají mi produkt který jsem žádal, prostě se mi nestalo od žádného obchodu, že by reklamace byla vyřízena další pracovní den.
Děkuji tímto obchodu Vocolinc za profesionalitu, vstřícnost, komunikaci a rychlost vyřízení reklamace, přeji vám mnoho let úspěchů a nových produktů. -
- Rychlost a kvalita
- rychlé doručení
- nákup přímo od výrobce
- Rychlá expedice
- Dobré zboží
- Super podpora pro zákazníky
Když potřebujete poradit jsou vstřícní. Výhodou jsou produkty s nativní podporou HomeKit a to bez nutnosti mít bránu, jako brána je totiž AppleTV nebo HomePod.
- Rychlost dodání
- Slevy
- První nákup, vše v pořádku
- Rychlost vyexpedování
- Sortiment s Homekitem
Obchod vřele doporučuji. Rychlé vyexpedování objednávky, příslušenství k apple produktům, vlastním difuzér a kamery- velká spokojenost.
- Zajímavý sortiment
- Rychlost zaslání
- Spolehlivost
Skvěle ceny,rychlé dodání
- Kvalitní zboží
- Rychlost dodání
- I když mi byl doručen e-mailem s termínem vyzvednutí zásilky 31.12. , bylo výdejní místo zásilkovny zavřeno.
- Kvalita