Na stránke bolo napísané že je mobil na druhý deň u nás a prišiel po 3 dňoch, dokonca prišiel aj v inej farbe než mal. Nedoporučujem.

Nedodáno...

• Zboží přišlo pozdě a to o dva týdny po urgenci a to hned 2 krát.
    • Mělo dorazit 40 ks testu tudíž 2 balení dorazili pouze 2 testy.
    • Telefon neustále nedostupný na email žádné reakce obchodník nekomunikuje.
    • zboží vraceno zpět z důvodu neúplného dodání objednávky

Tento obchod nedoporučuji.

• Test bez originálního obalu. Pohozen pouze v kartonu. Žádný návod ani jiné informace. Škoda, že nejde vložit foto.
    • Dlouhá délka dodací lhůty.

• nemají skladem a vymlouvají se na vir v obchodu atd. spíš obchodují s daty klijentů
  • Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Bohužel, ale nic kladného mě nenapadá
    • Neochota komunikovat

Po čtyřech dnech po objednávce bez odpovědi, jsem se rozhodl do obchodu zavolat a tam mi bylo sděleno že bohužel zboží které jsem si objednal nemají. Neobtěžovali se ani prostřednictvím emailu napsat omluvu, nebo jakékoliv vysvětlení.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Velmi rychlé dodání
    • Dobrá komunikace s obchodem
    • Rychlé vyřízení reklamace
    • Objednala jsem si nový telefon, přišel mi použitý

Bohužel obchod doporučit nemohu, protože mi přišlo použité zboží a byla jsem nucena ho vrátit. Naštěstí reklamace proběhla naprosto v pořádku a peníze přišly rychle zpět na účet

není co říkat, zboží stále nemám

• komunikace
    • ceny
    • platební morálka
    • pochybná kvalita či původ zboží

Po odstoupení od kupní smlouvy jsem neobdržel danou částku bez zbytečného odkladu, ale naopak jsem se musel po 14 dnech připomenout, načež jsem dostal suchou odpověď: "...zjistím a jestli nebylo placeno, tak to zavolám p. účtní, aby platba dneska odešla..." Kdyby tam zazněla alespoň nějaká omluva, tak bych zvolil lepší průměr hodnocení.

Nejsem si jist, zda obdržíte zboží nové, či z druhé ruky - krabička mobilu nebyla zalaminovaná, pod ochrannou folií displeje byl prach, chyběla krycí folie loga na zadní straně mobilu (vím, že tam má být), prach na čočce uvnitř telefonu, po rozbalení nefunkční reproduktor, který se postupně zlepšil, jako by telefon někdo utopil, labilní nabíjení (po převzetí se mi zdálo, že se příliš rychle nabil, po přechodu na úsporný režim se po 1 minutě mobil vypnul a poté po 8 hodinách nabíjení byla baterie na 57%.

Volím tedy horší neutrální hodnocení, kvůli pochybnostem, zda je to seriózní obchod, ale nejsem si jist, protože není v silách prodejce některé věci ovlivnit, takže si to přeberte sami, v kontextu s dobrým hodnocením ostatních.

• Bohuzel neznam
    • pomala expedice
    • zbytecne dotazy ze strany eshopu
    • Zbozi jsem pro jistotu zakoupil v kamenne prodejne

*** editováno***
    Mgr. Krucek

Reakce obchodu VNEW

bohužel jste uvedl v objednávce neexistující číslo (přepravce kontakt vyžaduje) Vybral jste si drahé zboží, které bychom jen tak neposlali. Hned jak nám přišla odpověď na mail, že si zboží přejete zaslat a co nejrychleji. Bylo zboží řádně odesláno.

VNEW

• rychlé doručení
    • zajímavá cena
    • nekorektní popis výrobku (viz popis)

v popisu výrobku nebylo uvedeno, že nemá CZE klávesnici, stejně tak nebylo napsáno, že je systém v ČÍNŠŤINĚ (který je vcelku těžké přepnout do češtiny). Stejně tak nebyla EU koncovka do elektřiny.
    Obchod sice poslal 2 náhradní koncovky, nicméně toto má být uvedené přímo v popisu a ne že bude zákazník zjišťovat zpětně. Po telefonátu s obchodem mi bylo nejdříve nabídnuto, že můžu počítač zaslat zpět a oni nastaví češtinu, nicméně moje časové možnosti toto neumožňovali. Technik mi po telefonu tvrdil, že je to jednoduché, nicméně mi nedokázal vysvětlit, jak mám čínském jazyce najít "čeština", pak projít dalším menu, připojit na wifi a nechat stáhnout jazykový balíček (to vše v čínštině). Po několika minutách jsem se s technikem rozloučil. Čekal jsem, zda nebude ještě nějaká snaha obchodu o nápravu, bohužel vůbec žádný kontakt. Vědět toto všechno, radši si připlatím.

• Dobré ceny
    • Zboží uvedené skladem ani po týdnu nedorazilo
    • Nefungující telefonní číslo
    • Nulová komunikace obchodu

Po objednání skladového zboží které bylo uvedeno že dorazí další den, nedorazilo ani po týdnu, telefonní číslo nedostupné. Po týdnu zrušena objednávka mailem, konečně první reakce obchodu potvrzující zrušení objednávky. Jednoznačně nefungující obchod se lživými informacemi o skladovosti.

Reakce obchodu VNEW

omlouváme se, ale bylo zavřeno z důvodu probíhající inventury. Bylo to napsané na stránkách.