Nemohu zatím hodnotit,koupeno jako dárky,takže se teprve uvidí. Jinak vše vypadá hezky.
- rychlé dodání zboží
Zakoupené spojky kolejnic k dřevěným kolejím vláčkodráhy(plastové - 3D tisk) spojují koleje velice těsně. Spojka se velmi obtížně vkládá a vyjmot ji není možné pouze prsty - bylo třeby vyklepnout kladívkem (dítě by obtížně zvládalo). Musela jsem upilovat na spojce dva drobné výstupky a tak jse spojka pohodlně vložit i vyjmout.
Všechno v nejlepším pořádku.
Velký výběr a pěkné věci. Super rychlé doručení
Doručení velmi rychle a v pořádku
- Domečky jsou prostě nádherné
- Jen spokojenost
- Rychlé dodání.Zboži v pořádku. Spokojenost
spokojenost, rychlé dodání
- rychlost dodání, velký výběr
Rychlost, spolehlivost.
Dobrý den moc děkuju za váš vánoční svícen, je krásný, dorazil v pořádku velká spokojenostdoporučuji
- Krásné hračky, zejména DŘEVĚNÉ
- Rychlost dodání
- Komunikace
Nic mě nenapadá, první nákup super.
Hledala jsem konkrétní doplňky ke dřevěným kolejím. Na poslední chvíli před Vánocemi. Zde měli a za dobrou cenu. Doručení bylo bleskové. Děkuji a doporučuji.
- Velký výběr za dobré ceny.
První nákup, naprostá spokojenost, zboží kvalitní, dobře zabaleno.
- Rychlé jednání a dobrá kvalita
- Rychlost doručení
Rychlé dodání - zboží bylo v pořádku. Děkuji. Hanka
Objednavala jsem v úterý, abych měla zboží na vikend jako dárek, bohužel dorazilo až další pondělí. Jinak zbozi super, dárek se moc libil
Reakce obchodu Vláčkárna.cz
Dobrý den, omlouváme se za pozdější doručení :( Chyba byla na naší straně- Vaše platba se nám v systému "ztratila" a neoznačila objednávku jako zaplacenou. Ještě jednou se omlouváme.
Rychlé dodání, kvalitní produkty. Doporučil bych více se soustředit na detailní popis výrobku, např. způsob pohonu, typ baterie, výdrž baterie, souvisejí výrobky apd.
Rychlé dodání, kvalitní produkty.