- Okamžitý a bezproblémový přístup k zákazníkovi.
Reakce obchodu vipnaradi.cz
děkujeme Vám, že jste si v této nelehké době vybrali k nákupu náš e-shop a podpořili nás svým nákupem.
- Osobní odběr
- Prodejna i servis
- Hodně omezená otevírací doba.
- Jen papírové účtenky, které budou za 1/2 roku nečitelné.
Reakce obchodu vipnaradi.cz
Účtenky jsou tištěny na klasický papír, nikoli termofix, proto jsou čitelné i po 10 letech...občas nám je spolu se spotřebičem zákazníci přinesou...
Co se týká otevírací doby - je-li pro někoho nevyhovující, není problém zvolit odeslání zásilky přepravními společnostmi.
- výborný pomocník
- Velký výběr
- Extra rychlé doručení
- Super obchod,seriozní jednání ,rychlost odbavení ,kvalita dopravy
- Rychlost odbavení objednávky
- Nemá žádné nevýhody
Reakce obchodu vipnaradi.cz
děkujeme Vám, že jste si v této nelehké době vybral k nákupu náš e-shop a podpořil nás svým nákupem. Zároveň jsme velmi potěšeni za čas, který jste obětoval vyplnění krásné recenze!
- Rychlá dodávka
rychlé vyřízení a doručení
Pavla Sladkovská, BOSCH nářadí a spotřebiče Zlín -
- prakticky okamžitá reakce, po úhradě zakázky odeslání na moji adresu obratem.
Doporučuji
Pavla Sladkovská, BOSCH nářadí a spotřebiče Zlín -
Rychlé doručení, kvalitní doporučení.
Pavla Sladkovská, BOSCH nářadí a spotřebiče Zlín -
Rychlost vyřízení objednávky. Objednal jsem jeden špatný díl, ihned telefon ze strany prodejce a upozornění na špatně provedenou objednávku, opravu provedli za mě.. . Super!!
- Ochota personálu
Vstřícnost prodavačů
Bez problémů
Reakce obchodu vipnaradi.cz
Přejeme krásné pozdní léto!
- Byla jsem spokojené
Reakce obchodu vipnaradi.cz
Přejeme krásné pozdní léto!
- +++
Pavla Sladkovská, BOSCH nářadí a spotřebiče Zlín -
Zboží ani po 14 dnech nedorazilo, obchod na telefonické volání nereaguje !!
Reakce obchodu vipnaradi.cz
Objednal jste si zboží, u kterého je uvedena informace, že není skladem. Odeslali jsme ihned po naskladnění, tj. v pátek 30.7. Českou poštou, jak jste si zvolil.
Dovolat jste se nemohl proto, že jsme měli v minulém týdnu dovolenou, tato informace je také na e-shopu uvedena.
Vyřízeno rychle!!
Pavla Sladkovská, BOSCH nářadí a spotřebiče Zlín -
- Komunikace i informace v pořádku
- Dlouhá doba dodání, i když jsou produkty skladem (7. den od objednání zboží stále nepřišlo).
Reakce obchodu vipnaradi.cz
Omlouváme se za delší dobu dodání, než je obvyklé - zřejmě jste přehlédl informaci na e-shopu, že jsme měli v minulém týdnu dovolenou a všechny objednávky byly expedovány včera, tj. v pondělí 12.7.
- Rychlost dodaní
- zboží dorazilo
- jedná se zjevně o vystavené zboží - krabice byla otevřená/originální nálepky byly přerušení, a se zbožím někdo manipuloval; přístroj byl nastavený na šikmý řez - ca 5stupňů; přitom přední průhledná krytka pilky byla "nasazená" a díky tomu byla lehce pokřivená, jelikož tuto krytku lze použít pouze při kolmém řezu (90st); Stoji asi nic nebude, ještě jsem jej nevyzkoušel, ale při objednávání na webu jsem nebyl upozorněn na to, že jde o vystavený kus!!! Tato praxe některých e-shopů mi vadí, proto nemohu nákup zde doporučit!
Reakce obchodu vipnaradi.cz
Před odesláním je kontrolována neporušenost nářadí a kompletnost příslušenství, nastavení stroje je již od výrobce.
jsem tradičně naprosto spokojen. Radim Vajda
Pavla Sladkovská, BOSCH nářadí a spotřebiče Zlín