Přihlásit se a přidat recenzi

Super komunikace, rychlé a bezproblémové dodání. Můžu jen všem doporučit tento obchod.

• Rychlé jdnání.
    • Žádná

Dorazil jiný manometr než byl objednán.Po upozornění jsem byl okamžitě kontaktován,firma se omluvila .Doporučili mi njvhodnější manometr,zdarma zaslali s různými dárky .I když byl nový výrobek dražší,žádnou platbu po mě nechtěli a starý manometr mi nechali.Super jednání.Doporučuji .

Rychlé dodání, skvělá komunikace

Rychlé dodání, velký výběr zboží .......Určitě objednám i příště.....

• Vše ok

Po objednání mi ještě ten samý den přišlo oznámení, že zboží bylo předáno přepravci a dodáno následující den po dni objednání

Obchod funguje. Relativně rychle jsem dostal objednané zboží. S kvalitou jsem spokojen.

• Všechno proběhlo v pohodě, bez problému. Děkuji
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• K dnešním šíleným cenám energií, elektřiny a plynu je obchod možná v celém středočeském kraji jediný, který si nepočítá vysoké marže, proto jsem využil koupi v této prodejně.
    • Musím ještě poděkovat za vstřícnost, která nastala zmatkem, v tom, že měli uvedenu jinou otevírací dobu, a obchod, přestože měl být otevřen, měli mimořádně zavřeno. Cením si ochoty, že mne nenechali ve štychu a z druhé provozovny vzdálené přes 20 km mi zboží během půl hodiny dovezli.

• Rychlá komunikace a zboží skladem

Doporučuji, vse bez problémů.

Rychlá reakce.

• Profesionalni přistup k zakaznikovi

• široká nabídka
    • kvalitní produkty
    • Po obdržení výzvy k vyzvednutí k vyzvednutí zboží objednaného a online zaplaceného přes eshop, jsem byl byl při vyzvednutí zboží podezírán prodavačkou, že jsem nezaplatil....trochu nepříjemné, ale rozumný vedoucí nakonec vyřešil.

vše v pořádku

• Rychlost, cena
    • nic

• Veľmi rýchle dodanie..

• Cena, zboží skaldem, super komunikace!!

Nemám

Rychlost, ochotná telefonická komunikace.