- Cena, rychlost doručení
- Все швидко і якісно.
Naprostá spokojenost. Děkuji a doporučuji.
- Užitečná telefonická konzultace, velmi rychlé dodání - odpoledne objednáno, druhý den doručeno. Určitě doporučujeme!
- skvělá komunikace
- rychlé dodání
Vše v pohodě, doporučuji
Rychlé doručení
- Dobrá komunikace s obchodem
- rychlost dodání, přehlednost obchodu
Perfektní
- Osobni odber v Praze
- 100% spokojenost
Perfektní.Do minuty oznámení o přijetí objednávky a o její kompletaci,
do pěti minut výzva k vyzvednutí.Prostě perfektní. -
- rychlé vyřízení objednávky,při nejasnostech telefonická konzultace,mohu jen doporučit.
- proaktivní přístup
- pomohou
Velice děkuji za skvělý přístup a radu při chybě v objednávce. Nic nebyl problém a skvělá komunikace. Jen tak dál ;)
Vše v pořádku
Velká ,bytelná a kvalitní
rychlé vyřízení
Suprový obchod. Recenze obchodům běžně nepíšu, ale toto zveřejnit musím. Čerpadlo přišlo s ulomeným držáčkem plováku (jeden ze dvou držáčků, takže použitelné s tím druhým držáčkem bylo). Nemělo smysl čerpadlo kvůli tomu vracet, koneckonců by se při přepravě dalšího mohla ta choulostivá věcička ulomit znovu. A tak jsem si jen povzdechl emailem do obchodu, že to nehodlám nijak řešit, ale že je to prostě pech, začínat používat novou věc poškozenou při přepravě. Obchod požádal o fotku a domluvil se s výrobcem na zaslání nového madla, na kterém jsou ty držáčky. Koukal jsem na to jak jojo, nestává se často něco takového.
- Rychlý a ochotný personál. Celkově mohu pouze doporučit.
Zboží mi bylo doručeno den před odjezdem na dovolenou, tak hodnotím zkušenosti s tímto obchodem. Zboží později.
- Velký výběr zboží, slušné ceny, rychlé dodání :-)