• Cena

• Prišlo to na 2x pričom balík bol otvorený a chýbali veci!!!!!!

Hruza balík došiel 2x v dvoch dňoch kuriér. Hruza a najlepšie na záver chýbali súčiastky !!! Už nikdy!!

Vážený zákazníku.
    Mrzí nás, že nejste spokojen s našimi službami.
    Na naší stránce uvádíme, že pokud objednávka sestává z víc jak jednoho balíku, dni doručování těchto balíků se můžou lišit.
    Ještě v průběhu dnešního dne Vás budeme kontaktovat, abychom našli schůdné řešení Vašeho problému.
    S pozdravem tým vidaXL

• S vašimi pracovníky jsem byla nad míru spokojená
    • S nevýhodou obchodu jsem se nesetkala

velmi špatná komunikace s pracovníkem na telefonu.

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste neměl příjemnou zkušenost se zákaznickým servisem. Podobné stížnosti skutečně neevidujeme. Již jsme Vás ohledně této věci kontaktovali. Přejeme Vám krásný den, Váš tým vidaXL.

• Zboží je moc hezké

Dvakrát jsem objednal , dle požadavků zaplatil dopředu napsal správně objednací číslo vždy několikrát kontrolováno. Vždy napsali, že není zaplaceno a peníze vrátily. Tedy k ničemu.

Reakce obchodu vidaXL

Pokud si nevíte rady se zadáním bankovního převodu podle zaslaných instrukcí, kontaktujte zákaznický servis, s platbou Vám rádi pomůžeme. Máte také na výběr další 3 metody platby, kde kromě Pay Pal a platby kartou Visa nebo Master Card, můžete zvolit i Trust Pay, kde nemusíte nic vyplňovat a platba je velmi jednoduchá a rychlá. Vyhnete se tak zmíněným problémům a neopodstatněným negativním hodnocení, e- shopů.
    Krásný den Vám přeje tým vidaXL.

• Vše bylo v poradku a rychle dodani

• cena
    • dodání
    • nevím o žádné

• nic nepřišlo

zaplatil jsem a nic nepřišlo

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, bohužel Vaši platbu jsme nikdy neobdrželi, proto nemohlo být zboží odesláno. Vaše recenze se tedy nezakládá na pravdě.
    Zákaznický servis s Vámi byl již v kontaktu, aby Vám pomohl s provedením platby. Přejeme Vám pěkný den, Váš tým vidaXL.

• rychlost

• Velice dobrá komunikace e-mailem
    • Velice příjemný přístup
    • Velice ochotný personál

Velice dobrá komunikace w-mailem, velice příjemný a ochotný přístup personálu

Super, vše OK.

Zboží je na webu přehledně popsáno. Potvrzení objednávky i dotazy byly akceptovatelně zodpovězeny s minimálním zdržením.
    The goods ordered is clearly desribed on website. Confirmation of the order and my queries as well were answered clearly with minimal delay.

Zboží jsem musela reklamovat, byl nám doručen nesprávný rozměr. Reklamce byla poměrně brzo vyřešena velmi vstřícně. Zboží jako takové je kvalitní.

Při objednávce nebylo jasné v jakém stavu a dílech zboží přijde.Jen bylo napsáno, že montáž je snadná. Nemohu posoudit zda byla snadná tak jak se píše,spíše ne.............nicméně mělo by být předem jasné v jakých částech zboží dorazí, protože kdyby to bylo jasně napsané určitě bych si toto zboží neobjednávala.Pod výrazem snadné si představuji něco jiného.

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, Děkujeme za nákup u vidaXL. Je nám líto, že pro Vás nebyla montáž kotce snadná. Vaši poznámku bereme v potaz. Přejeme hezký den, Váš tým vidaXL.

Domnívala jsem se, že když nakupuji přes e-shop VIDAXL, že vše zprocesuje do úplného uzavření obchodu. Jaké bylo moje rozčarování, když mi nepřišla faktura na zboží značky Beliani, že si o fakturu musím napsat jim. Čekala bych, že mi doklad přijde přímo na mail a nebudu si o něj muset psát ještě nějaké další společnosti.

• slušná komunikace, ochota, spokojenost se zbožím
    • měl jsem trochu potíže s úhradou, se spárováním platby

• Složitá platba bankovním převodem!!! Již se nám peníze jednou vrátily. Teď máme zaplaceno a nic se neděje. Nevím jak to urgovat, domluvit co se vlastně děje?

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, litujeme, ale Vaši platbu stále neevidujeme. Důležité je držet se platebních instrukcí a uvést referenční číslo do zprávy pro příjemce. Platební kopii můžete poslat pro kontrolu na [email protected]. Přejeme Vám pěkný den, Váš tým vidaXL

• Rychlé jednání

Jednoduchý výběr výrobku on-line a rychlá doprava na určené místo.

Komunikace s obchodem byla velice dobra a zbozi rychle dorazilo, ale cena a kvalita zbozi absolutne neodpovida