Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Zboží přišlo zabalené opravdu špatně. Šroubky byly rozházené po celé krabici. Desky poškrábané,jedna i zlomená. I kdyby mi chtěli poslat náhradní tak by museli zaslat téměř celé balení
Vážený zákazníku,
Mrzí nás, že nejste se zbožím spokojen, ale jsme rádi, že jsme již řešení Vašeho problému našli a spolupracujeme na něm s Vámi.
s pozdravem
Váš tým vidaXL -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Podřadná kvalita, avizované rozměry nesouhlasí.
Reakce obchodu vidaXL
Mrzí nás že jste nás ohodnotila záporně.
Prosím kontaktujte náš zákaznický servis abysme Vám pomohli být spokojení.
Přejeme hezký den. Váš tým vidaXL. -
Dobrý den.Poprvé jsem provedla špatně platbu,zrušili jste mi objednávku.Objednala a zaplatila jsem znova,5.11.2018,přišlo mi ,že je zaplaceno ,odesláno a zboží nikde.Dnes mi byl doručen další meil ,že je objednávka zrušena pro nezaplacení.Tak nevím.Nejsem spokojená,ještě se mi to nikdy u nikoho nestalo.Jindrová
Reakce obchodu vidaXL
Je nám to velice líto že jste byla zmatená.
Vytvořila jste si omylem 2 objednávky.
Proto se Vám ta druhá pořád hlásí o zaplacení a následně o zrušení. Zásilka je na cestě, prosíme o strpení.
Mrzí nás že jste ohodnotila náš obchod takhle a to kvůli nedorozumění. Přejeme hezký den. Vás tým vidaXL. -
- špatně vysvětlené platební podmínky.
Reakce obchodu vidaXL
Je nám velice líto špatného ohodnocení. Pokud máte nějaké otázky ohledně placení, neváhejte nás kontaktovat.
Naše platební metody se poněkud liší protože jsme zahraniční firma.
Každopádně, máte u nás další 2 už uhrazené objednávky z Března a Dubna, takže nechápeme proč jsme si zasloužili tuto recenzi.
Přejeme hezký den. Váš tým vidaXL. -
- Zboží nedorazilo ani po 14 dnech po objednání. Po telefonické urgenci mi řekli, že se balíček ztratil. Mohla jsem si vybrat zda chci vrátit peníze, nebo poslat znovu zboží, které jsem si objednala. Mám dojem, že kdybych se neozvala neměla bych ani jedno.
Reakce obchodu vidaXL
Je nám velice líto nepříjemností které jste měla s nákupem u nás.
Bohužel expedujeme do 32 zemí a nejsme automaticky informování o ztrátách, protože kurýr se třeba taky nepřizná sám od sebe.
Jsme velice rádi když se nám zákazníci ozvou sami. Každopádně velice rádi a ochotně jsme Vám nabídli řešení. Doufáme že jste byla spokojená s našim servisem. Přejeme hezký den. Váš tým vidaXL. -
Zboží jsem objednala a zaplatila kartou 29.10.2018, do dnešního dne 9.11.2018 však nebylo doručeno. Obchod sice komunikuje, ale není mi schopný říct kde se zboží nachází ani kdy mi bude doručeno. Trackový odkaz nehlásí žádný update. Podle obchodu mám čekat, může to být týden, dva. V dnešní době eshopů, které jsou schopné zboží dodat druhý den od objednání je tohle opravdu katastrofa a určitě se jednalo o můj poslední nákup v tomto obchodě. Určitě nedoporučuji!
Reakce obchodu vidaXL
Je nám velice líto, že máte špatnou zkušenost s naším obchodem. Situaci se snažíme řešit k Vaší spokojenisti nejrychleji, jak je to možné. Za zpoždění se omlouváme a přejeme hezký den. -
Byla dorućena jen část objednandeho zboži, o ostatní části ani nemám zprávu na e-mailu
Reakce obchodu vidaXL
Je nám velice líto zpoždění.
Máme logistické problémy na kterých pracujeme.
Prosím napište nám na zákaznický servis, rádi Vám poskytneme informace.
Vás tým vidaXL. -
- levné
- zřejmě brzy použiji na zátop
- velmi nekvalitní a slabé dřevo, rozpadající se při každém sebejemnějším dotyku!!!
- bez návodu a šroubků
- nedokázala bych si sestavit sama
Reakce obchodu vidaXL
Dobrý den a mrzí nás Vaše reklamace - prosím obraťte se na zákaznický servis: [email protected]. Vaší reklamaci zatím neevidujeme a rádi Vám pomůžeme. Vaše vidaXL
- přehledný, nyní na podzim i příznivé ceny
- Zbožím jsem byla velmi zklamaná, zadarmo drahé. Zásilka dorazila bez jediného šroubku, údajně jednoduchá kompletace byla i pro manuálně velmi zručného stoláře práce na několik hodin. Upozornění na dodací list a návod na sestavení jsem našla až po dlouhém pátrání. tyto informace by měly být viditelné už při objednávání!
Reakce obchodu vidaXL
Dobrý den. Velmi nás mrzí Vaše recenze a Vaší reklamaci neevidujeme. Pokud by jste kontaktovali servis vidaXL, pracovníci by Vám rádi pomohli problém vyřešit. Mrzí nás, že Vám chybí díly a rádi Vám je pošleme. Zákaznický servis vidaXL
- Zboží bylo neúplné
- Nefunkční komunikace o stavu přepravy
- Nebyl jsem předem upozorněn na dodávku
Reakce obchodu vidaXL
Je nám velice líto že jste obdržel neúplnou zásilku. V mezinárodní přepravě je bežné zboží doručit v rozmezí 1-2 dnů. Zákazníky předem informujeme přes email zasláním sledovacího čísla. Zásilku si tedy můžete sledovat online. Dopravce není povinen Vás předem informovat. Děkujeme za pochopení. S přátelským pozdravem vidaXL. -
5.10.2018 jsem poslala platbu za dvě objednaná křesla. V čísle objednávky došlo k chybě a proto byla obchodem zrušena. Se zrušením souhlasím a potvrdila jsem to mailem. Odepsali jste mi, že peníze mi pošlete zpět, nejpozději 19.10.2018. To se dosud nestalo, ale přišlo mi několikrát upozornění, že mám zaplatit. Chtěla bych své peníze dostat zpět. Šmídová.
Reakce obchodu vidaXL
Poněvadž jste špatně provedla platbu a nezadala referenční číslo do zprávy pro příjemce, tak jak jsme o to žádali v platebních pokynech, platba k nám nikdy nedošla a ani nedojde. Platba Vám měla být vrácená do 10 pracovních dnů od zaplacení zpět na Váš účet. Storno objednávky jsme Vám potvrdili, a informovali Vás o tom, že Vám budou chodit ještě automaticky generované emaily o zaplacení, 14 dní od storna objednávky. Pokud Vám peníze nedošli, kontaktujte náš zákaznický servis a my Vám rádi pomůžeme.
Váš tým vidaXL. Přejeme hezký den. -
Velice ráda bych hodnotila vaše zboží,které jsem ještě od vás neobdržela,ačkoliv objednáné a zaplaceno bylo 7.10.2018 Připadá mi to jako výsměch .Doufám,že se rohože dočkám. Pešková Zdenka
Dobrý den
Hluboce se omlouváme, za logistické problémy, které na naší straně vznikli. Děláme všechno pro to, aby jsme zboží doručili v 100% stavu v co nejkratší době. Aktivně s Vámi komunikujeje a na řešení pracujeme.
S pozdravem tým vidaXL -
Jsem překvapen, že dnes mezi e-shopy může tento ještě existovat.
Naprosto neprofesionální, prostě zoufalé. Jediné co funguje je komunikace,
okecají všechno.Reakce obchodu vidaXL
S pozdravem tým vidaXL -
- krásná skříň
- design na obrázku odpovídá realitě
- rychlé dodání
- příšerné zpracování dřeva
- nepasují předvrtané otvory
- prkýnka jsou na skříň tenké, pružné. Čekám se začátkem topné sezony praskání dřeva.
- látka poměrně hodně smrdí, ale to se dá vyvětrat.
- Příliž mnoho peněz za málo muziky
Na kvalitu zpracování velmi drahá skříň. Na pohled pěkná, zpracování příšerné.
Dobrý den
Mrzí nás, že nejste se zbožím spokojena, vždy se snažíme zákazníkům vycházet vstříc. Náš zákaznický servis od Vás nikdy neobdržel informaci, že by jste obdržela nekvalitní produkt. Budou Vás ještě v průběhu dneška kontaktovat. Věříme, že vše k Vaší spokojenosti vyřešíme.
S pozdravem Váš tým vidaXL -
Špatně nařezané dřevo, nekvalitní šroubky, tenke dřevo, v součástí balení nebylo uchycení na stěnu, prostě nedoporučuji obědnavat tuhle kralikarnu, musely jsme tam použít vlastní šroubky, šroubovák. Radši jsme si měly sehnat sami dřevo a to co k tomu patří, nic tam nebylo aspoň trochu připravené, dřevo hrozně tenké.
Reakce obchodu vidaXL
Dobrý den, mrzí nás, že nejste spokojeni se zbožím. Náš zákaznický servis Vás již kontaktoval s nabídkou řešení. Pokud není zboží podle Vašich představ, můžete jej samozřejmě v dané lhůtě vrátit. Přejeme hezký den!
- Tuto hraci vez pro deti, absolutne nedoporucuji. Prkna byla hrozne skrivena,nektere casti tam vubec nejsou.Navod absolutne nesrozumitelny. Kvalita dreva velmi spatna.
Reakce obchodu vidaXL
Dobrý den - mrzí nás Vaše recenze a omlouváme se Vám. Zatím Vaší reklamaci neevidujeme, prosím kontaktujte servis vidaXL - pokud něco chybí, rádi Vám to pošleme a reklamaci vyřešíme. Děkujeme za pochopení a žádáme klienty, aby se drželi obchodních podmínek a poškozenou zásilku reklamovali, servis je k dispozici telefonicky, online na "chatu" a taky odpovídáme na Vaše e-maily do 24 hodin.
- neseriozní jednání
Objednal jsme si zboží, které ani po 14 dnech nedorazilo a pak jsem se ještě musel domáhat vrácení peněz.
Reakce obchodu vidaXL
Dobrý den, omlouváme se Vám za vzniklou situaci, problém nastal u mezinárodní dopravy. Může se to stát ve 3% objednávek. Platbu jsme Vám obratem zaslali nazpět. Děkujeme za Vaše pochopení, s pozdravem vidaXL
Zboží mi bylo doručeno ne do čtyřech dnech, jak uvádí na svých stránkách, ale po třech týdnech a ještě ve třech dodávkách (každý jiný den samozřejmě). Za mě velká nespokojenost co se týká dodání objednaného a zaplaceného zboží.
Reakce obchodu vidaXL
Dobrý den, mrzí nás Vaše recenze. Jelikož jste si objednala velke dětské hřiště rozložené celkem do 8 balíků, není bohužel možné v mezinárodní dopravě , kterou zajišťujeme zdarma, 100% zajistit doručení dodávky v jeden den. Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost, s pozdravem tým vidaXL