Dobrý den, velmi, velmi komplikovaný postup při objednávaní. Posaďte před počítač nováčka, aby sám něco rychle objednal a neraďte mu co má zmáčknout. Budete se divit, jak je to složité oproti jiným firmám.

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, je nám líto, že shledáváte náš objednávkový formulář složitý, zatím takové ohlasy nemáme. Pokud si u počítače nejste jistý, zavolejte nám na náš zákaznický servis a my Vás rádi provedeme celou objednávkou. Přejeme Vám pěkný den, Váš tým vidaXL.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

zbozi chodi po castech a omezuje to pouziti vyrobku

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, je nám líto, že náš obchod nedoporučujete. Jak uvádíme v informacích o dodání: pokud máte objednaných více položek nebo je produkt rozložen do více boxů, je možné, že termín dodání se bude lišit. Rádi bychom zajistili dodání v jeden den, bohužel to není v našich silách, a tak zasíláme sledování jednotlivých zásilek. Přejeme Vám krásný den, Váš tým vidaXL.

ačkoliv byly objednané věšáky zaplaceny 18.2. ještě do 26.2. stále nic nepřišlo. Objednávka byla firmou potvrzena a potvrzena i platba

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, Vaše objednávka byla doručena 26.02.2019 a to do 5 pracovních dnů po obdržení Vaší platby. Ocenili bychom, kdybyste tuto recenzi odstranila. Přejeme Vám pěkný den, tým vidaXL

• Nepřišlo potvrzení objednávky a podklady pro platbu.

Reakce obchodu vidaXL

Vážený pane, mrzí nás Vaše negativní recenze, ale jak Vám již bylo telefonicky sděleno, je zapotřebí si zkontrolovat Váš email a nastavení firewall. Použil jste firemní email, který má specifické nastavení. V případě budoucích objednávek použijte svůj soukromý email a ne státní. Děkujeme za Vaše pochopení, tým vidaXL

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Objednávku jsem několikrát zrušila a stále mě nutili k zaplacení.

Dobrý den.
    Kolega Vás informoval e-mailem, že objednávka se sama po 14 dnech zruší. Počas této doby Vám bude systém posílat informaci, že objednávka nebyla dosud zaplacena. Tento e-mail je informační a k ničemu Vás nenutí.
    Proto Vás žádáme o odstranění této recenze, protože se nezakládá na pravdě.
    S přaním pěkného dne - zákaznický servis vidaXL

POKOUŠEL JSEM SE DVAKRÁT KONTAKTOVAT OBCHOD A ŘEŠIT NEKOMPLETNOST DODÁVKY BEZ ÚSPĚCHU.

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, Vaše recenze se nezakládá na pravdě. Zatím jste nás kontaktoval pouze 1x pro sdělení sledovacích čísel zásilek. Kontaktujte prosím naše zákaznické oddělení telefonicky, přes email nebo chat a rádi Vám pomůžeme. S pozdravem tým vidaXL

• Zboží nedorazilo

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, je nám velice líto, že se Vaše zásilka ztratila při přepravě. Náš zákaznický servis je s Vámi již v kontaktu a zasíláme objednávku znovu. Přejeme krásný den, Váš tým vidaXL.

• Nebyl jsem informován o doručování zásilky. Odkaz na sledování zásilky nešel otevřít. Dodání na doručovací adresu bylo překvapením. Nelze platit dobírkou, ale předem.

Dvě ze čtyř látkových výplní paravánu byly natržené, jedna značně. Protože se nechci zdržovat s reklamací, manželka si vyrobí nové výplně.

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, je nám líto, že jste obdržel poškozený paravan. V takovém případě vždy kontaktujte zákaznický servis, během 24-48 hodin obdržíte několik řešení Vaší reklamace. Kurýr není povinen Vás dopředu informovat o doručení. Pro informace o dodání zasíláme sledování zásilky. Pokud Vám nejde odkaz otevřít, můžete kontaktovat náš zákaznický servis, vždy Vám rádi pomůžeme. Platba na dobírku není možná, protože jsme zahraniční společnost a zboží je zasíláno ze skladu v Nizozemí. Doufáme, že jsme Vás dostatečně informovali. Přejeme hezký den, Váš tým vidaXL

Zbozi prisli poskozeno.Nabidli 1000kc zpet nebo nahradni dily ale poskozeny tam bihuzel nebyl....Vzala jsem 1000kc zpet a nyni budu shanet opravare ,ktery zcela urcite castku presahne..Nedoporucuji,reklamaci nabidnou nejak ale problem nevyresi....

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, mrzí nás tahle recenze a naprosto ji nerozumíme. vidaXL Vám nabídla kompletní seznam nových dílů - ten který potřebujete byl taky součástí - a sama jste si zvolili peníze. Děkujeme za pochopení a prosím klienty, aby komunikovali se servisem vidaXL, který je k dispozici každý pracovní den a pokud mají problém, nebo nemůžou najít náhradní díl, prosím zeptejte se pracovníka servisu, rádi Vám pomůžou.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Zboží nekvalitní, nohy od židličky nepasují. Nutné převrtat všechny díry na sesazení. Zboží odřené a nebýt před Vánocemi tak určitě vrátím.

Reakce obchodu vidaXL

Vážený zákazníku. Mrzí nás, že nejste se zbožím spokojen. Jelikož jste nikdy nekontaktoval zákaznický servis, neměli jsme ani šanci s Vámi tento problém řešit. V průběhu dnešního dne Vás budeme kontaktovat a určite najdeme spoločne vyhovující řešení.
    S pozdravem Váš tým vidaXL

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Měli to, co jsem hledala.
    • Realita neodpovídá obrázku. Nevím, jakým makrem bylo vyfoceno, představovala jsem si něco jiného.
    • Nulová komunikace ohledně doručení - četla jsem v recenzích, jak se eshop vymlouvá na rozvozovou službu - ale oni s ní mají smlouvu... kdybych nebyla doma, nevím, co by se dělo - prostě najednou někdo bez varování zazvonil.
    • Všeobecně je zřejmě třeba připravit na to, že vidaXL nabízí LEVNÉ zboží a tomu odpovídá i (ne)kvalita.
    • Platit se musí předem, což je dneska snad už totální rarita. Platební kartu mi to nepřijalo (stalo se mi poprvé), platba převodem byla poměrně dost "obtížná" ve srovnání s jinými obchody. Kdybych si neobjednávala věc za "pár korun" (do 1 000 Kč), tak to nikdy nerisknu.

Doporučuji, pokud na zboží nespěcháte, sedíte doma a tedy vás nepřekvapí příjezd doručovací služby bez varování a spokojíte se s nižší kvalitou zboží.

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, jelikož se jedná o mezinárodní webshop, bohužel platba na dobírku není možná. Pokud nejste s kvalitou produktu spokojena, kontaktuje prosím náš zákaznický servis a navrhneme Vám další řešení. Jelikož využíváme online sledovací služby u dopravce GLS, obdržela jste sledovaní link a zásilku jste si mohla z pohodlí domova sledovat na internetu. S pozdravem, zákaznický servis vidaXL

• Nepřehledné info ohledně platby, nepříjemné call centrum

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, je nám to líto, že jste měl s platbou nesrovnalosti. Platební převod musí vždy obsahovat referenční číslo ve zprávě pro příjemce, jak bylo uvedeno v platebních instrukcích. Objednávku se Vám přesto podařilo v pořádku zaplatit, děkujeme. S pozdravem, tým vidaXL

Do dnešního dne mi zboží nebylo doručeno!!!

Reakce obchodu vidaXL

Dobrý den, mrzí nás tahle recenze, jelikož již komunikujete ze servisem vidaXL a zboží se Vám dopravce snažil doručit, ale nebyly jste doma. Poslali jsme Vám kontakt a je jen na Vás, aby jste kontaktovali dopravce a domluvili nový termín doručení. Děkujeme za pochopení, vidaXL.