- Inzerujete zboží a nedodáte.
Nelze podle jedné objednávky hodnotit.
Zboží jsem objednal 27.11 bylo skladem a do dnes 18.12 nic nepřišlo na urgenci mailem nikdo nereaguje.Nedoporučuji nesolidní jednání!
- Využívám této možnosti, abych Vám napsala, že ani po deseti dnech od objednávky se mi nikdo neozval, aby mi sdělil, jestli objednané zboží bude nebo nebude. Nechápu, proč jsem v takové situaci žádána o hodnocení. S pozdravem XXX
- Speciálně hledán 1 druh zboží, dobrá cena
Spokojenost, akorát problémy s poštou
- Doprava Česká pošta - tragédie. Doporučuji kvalitnějšího dopravce !!!!!!!
- jeden z mála prodejců + dobrá cena
- -
doporučil
- Objednal jsem 24.10. a kromě emailu o zpracování objednávky jsem žádnou další informaci neobdržel. Nikdo mě nekontaktoval, zboží nedorazilo.
- Rychle dodaní. Dobra cena.
Doporučuji.
- příznivé ceny
- rychlé dodání zboží
- předání zboží v přízemí na chodbě v baráku
doporučuji tento obchod
- Nikdo se mi 3 týdny neozval.
- Nízká cena
- Možnost vyzvednutí na odběrném místě
- zatím nevím
Obchod má skladem to co nabízí
- rychlost, cena
- komunikace
nikdy víc a rozhodně ráda informuji své známé o této velice nemilé zkušenosti - zboží jsem vrátila (je to více jak 14 dní), nikdo se mi neozývá s reklamací a ani na maily nekomunikují. Toto jsem nikdy od žádného obchodu nezažila a to nakupuji na internetu pravidelně.
- Dobrá komunikace
- Žádné
Určitě doporucim všem
- :-)
- :-)
:-)
- Ochota prodávajícího, který mi odpověděl jak na emailový, tak později na telefonický, dotaz a obecně naprosto bezchybný přístup, který se dnes, především v podání velkých internetových firem, už tak často nevidí. A taky bezkonkurenční cena.
- Uvádí dostupnost skladem a není to pravda.
Firma poslala 3x email s informaci, ze vydejni doba je Po-Ct. Az na miste se z papiru na dverich dozvite, ze je to Ut-Ct. Takze zbytecna cesta.
- -cena
- -i když zboží nebylo hned skladem, tak jsme čekali jen týden