• rychlé a solidní jednání, velmi překvapen

Vse proběhlo v pořádku. Rychlé dodání.

Objednávku zrušil obchod s tím, že je zboží nedostupné. Stále však na svých stránkách zboží nabízí. https://www.vestavnespotrebice.com/p283398-liebherr-fsve-1404

Michal Jesika, Vestavne spotrebice.com

• Velmi slušná a přívětívá komunikace, vše klaplo.

Velmi dobré, při dalším možném nákupu nebudu váhat, kam se opět obrátit.

Reakce obchodu Vestavné spotřebiče

děkuji za Váš nákup, recenzi i doporučení. Jsem rád, že Vaše objednávka proběhla dle Vašich představ a doufám, že se na nás v budoucnu zase obrátíte.

Michal Jesika, Vestavne spotrebice.com

• Rychlé bezproblémové vyřízení.

Hezký den,

jsem moc rád, že jste s nákupem u nás a s rychlým průběhem spokojený, neváhejte se na nás kdykoliv zase obrátit,jsme Vám kdykoliv rádi k dispozici.

• Rychlost dodání, spolehlivost

Michal Jesika, Vestavne spotrebice.com

• Je to moje první zkušenost , zboží bylo doručeno v pořádku . Bez problémů byl odvezen starý spotřebič .
    • Rychlé vyřízení objednávky.
    • Možnost zaplacení při doručení .
    • Slušné jednání dopravce .

DOPORUČJI !!!

Michal Jesika, Vestavne spotrebice.com

• skvělá komunikace, oznámení telefonem, že zboží je vyexpedováno

bohužel dopravce TOP TRANS, krabice na dvou místech mírně propíchnutá další krabicí (pravděpodobně), naštěstí digestoř byla v pořádku, při vyndavání balíku z návěsu, paní z TOP TRANSU jiný balík vypanul na zem...

Michal Jesika, Vestavne spotrebice.com

V úterý dne 14.1.2025 jsem si objednala vestavnou troubu BOSCH ( objednávka 1923091), u které bylo uvedeno, že je " na skladě". Ihned po zaplacení objednávky jsem byla kontaktována e-shopem s tím, že troubu naskladní do 3 dnů. Do pátku 17.1. 2025 se nikdo neozval, takže jsem volala na uvedený kontakt a tam mi bylo sděleno, že trouba bude v pondělí. V pondělí 20.1. 2025 mi bylo voláno a sděleno, že trouba bude ve čtvrtek 23.1.2025. To už jsem objednávku stornovala. Obratem mi přišel e-mail, kde bylo požadováno číslo účtu, na které má být platba vrácena. Dnes je čtvrtek 23.1.2025 a 13 690 Kč stále nemám zpět, ani po několika urgencích. Bylo mi sděleno, že je vše v rukou " pana účetního". Takže nemám ani zboží, ani peníze. Nedoporučuji z tohoto e-shopu něco objednávat nebo alespoň neplaťte předem!

Reakce obchodu Vestavné spotřebiče

děkuji za Váš nákup i recenzi. Mrzí mě Vaše nespokojenost a za vzniklé nepříjemnosti se se Vám upřímně omlouvám. Vždy se snažíme udělat maximum, aby každý zákazník odcházel spokojený, bohužel ne vždy se nám to podaří. Vrácení platby bylo již provedeno.

Jsem spokojena

děkuju

Michal Jesika, Vestavne spotrebice.com

• Jsem velice spokojená.Rychlé vyřízení objednávky. Super komunikace se zákazníkem.
    • Žádnou jsem nezjistila.

Nakupovala jsem zde poprvé. Bezvadná nabídka zboží,velmi příznivé ceny. Rychlé vyřízení objednávky a doručení zdarma.Chválím za milý přístup k zákazníkovi. JSEM VELICE SPOKOJENA -SUPER OBCHOD.Vřele mohu doporučit.

• Rychle vyřízení

Michal Jesika, Vestavne spotrebice.com

• velký výběr a zajímavé slevy
    • dočasná nekomunikace

Obchod sliboval doručení do pondělí. Při problému s doručením se dva dny e-shop neozýval, tak jsem je musel neustále volat. Po dovolání se to hned vyřešilo a zakázka nakonec ve čtvrtek dorazila.

Reakce obchodu Vestavné spotřebiče

děkuji za Vaši recenzi. Mrzí mě komplikace ohledně doručenich fitrů do odsavače a za vzniklé nepříjemnosti se Vám omlouvám.

ždy se snažíme udělat maximum, aby každý zákazník odcházel spokojený.

• Rychlost, cena

• rychlé dodání
    • zboží skladem
    • přehledná komunikace

• velmy rychlé dodání

výborný, ale ta paní co bere telefony neví nic

Michal Jesika, Vestavne spotrebice.com

• rychlá a dobrá komunikace

Hezký den,

jsem moc rád, že jste s nákupem u nás, naší komunikací i rychlým průběhem spokojený, neváhejte se na nás kdykoliv zase obrátit,jsme Vám kdykoliv rádi k dispozici.

• Rychlé dodání, nejvýhodnější cena
    • Nic