- Vse v poradku, rychle odeslani
- Pěkné zboží i stránky
- Chybí možnost Zasilkovny i dobírky
- Balení
Celkově můžu eshop doporučit. Nemá moc recenzí, tak jsem nebyla potěšena, že není možnost dobírky, kdyby se náhodou nejednalo o fér obchod, ale na menší objednávce jsem to riskla. Taky mě nepotěšila pouze balikovna na poště. Balíček dorazil v pořádku a rychle, nicméně balení bych tedy zlepšila. Je sice fajn, že krabička je malá, ale jelikož se jedná o papírové výrobky, chtělo by to nějaký obal, z balikovny byla krabička polorozlepená.
Dávám plný počet hvězd, protože si myslím, že eShop má potenciál a když tyhle drobnosti zlepší, zákazníci určitě ocení originální nabídku zboží. -
- Pěkné stránky
- Pěkné zboží
- Chybí Zasilkovna
- Není možnost dobírky
- Zlepšila bych balení
bezva
Krásné zboží, velmi rychlá doprava. Děkuji a ráda doporučuji.
velice vstřícné jednání, rychlost dodání, moc děkuji!
- Něco zvláštního, hezké, perfektní vyřízení objednávky.