- obchod mi nepřijde tolik přehledný, ke každému pojmu který chcete na vyplnění bych přidal vysvětlivku
Krásný den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Pokoušela jsem se s Vámi telefonicky spojit pro upřesnění bližších detailů z komentáře, avšak neúspěšně. Odeslala jsem Vám tedy e-mailovou zprávu s vypsanými dotazy a budeme velice rádi, když obdržíme Vaší odpověď, abychom mohli zlepšit funkčnost stránek pro pohodlnější nákup.
Příjemný den přeje,
Eliška z Ventures Books -
Maximální spokojenost.
Pěkný den,
moc děkujeme za milé hodnocení i doporučení – vážíme si toho! Budeme se těšit, že se na nás při výběru výukových materiálů znovu obrátíte.
S přáním krásného dne,
Eliška z Ventures Books -
- Fast and reliable
- Goods in a good condition
Have a lovely day,
Thank you so much for your kind review and recommendation – we really appreciate it! We’ll be happy to help you again next time you're choosing educational materials.
Wishing you a wonderful day,
Eliška from Ventures Books -
- Rychlé vyřízení objednávky
Přestože byla kniha uvedena na webu skladem, objednávka byla zrušena pro nedostupnost
- Rychlé vyřízení objednávky
Obchod pomůže při řešení obtížných situací, navrhnou řešení, vycházejí vstříc pokud nastane problém. Děkujeme za výbornou spolupráci.
- Objednáno před týdnem, zatím nic nedorazilo
- Mezi možnostmi dolravy chybí zásilkovna
Pokud chcete své knihy, určitě je nedostanete na tomto eshopu. Nejdříve byly skladem 2 knihy a 1 s dodáním do 1-2 týdnů. Po objednání a zaplacení přišel email s tím, že skladem je jen 1 kniha a zbytek až po 1-4 týdny. Nějakou dobu jsem čekala a poté se rozhodla objednávku stornovat. Knihy potřebuji na kurz. Z jiného eshopu přišly dříve, než mi vrátili peníze. Ve finále mi vrátili o celých 99,- více a hned druhý den strašné uhánění, ať je vrátím. Opravdu firma, kde mají pořádek, pro mě zbytečné komplikace…
- levné
- Spolehlivost
- Rychlost dodání
- Široký sortiment nabízeného zboží
- Přijatelná cena
Děkuji za vstřícnost. I přesto, že se zdálo, že zboží nebude, vynasnažili jste se a zboží v pořádku dorazilo. Za to Vám patří velký dík.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Obchod je spolehlivý, problémy se daří řešit, pracovníci jsou nápomocni :-)
- Na stránkách u objednané knížky bylo uvedeno, že termín dodání je 14 dní. Po objednání mi bylo písemně sděleno, že ji skladem nemají ani oni a ani vydavatelství a nové vydání bude až v březnu 2025. Proto jsem se rozhodla objednávku zrušit.
bezproblémový nákup ve všech směrech
Příjemná domluva, rychlé vyexpedování zboží.
Hrozný obchod, měli doručit knihy během 1 až 4 týdnů, uplynul měsíc, knihy nepřišly, nikdo se ani neráčil omluvit. Knihy velmi nutně potřebuji, trpělivě jsem čekal měsíc a objednávka stále nedorazila. Už nikdy více nebudu nakupovat v tomto obchodě. Tento obchod nikomu nedoporučuji.
Objednala jsem si ucebnici a pracovni sesit na anglictinu pro bratra a prisel mi email, ze jedna z nich neni na sklade a ze bude trvat az 4dny, nrz ji dodají. Uz to jsou dva tydny a zatim nic, jen se mi ozvali s emailem spokojenosti.
- Velmi ochotní, dodávka včas.