Přihlásit se a přidat recenzi

Rychlé, bezproblémové jednání

Velký výběr, super ceny, rychlé dodání

Skvělý sortiment

Velký výběr, skvělé ceny, rychlé dodání

• Velký výběr, přijatelné ceny, rychlé dodání objednaného zboží.
    • Žádné.

Našla jsem, co jsem potřebovala. Zboží bylo doručeno velmi rychle.

• 100 %

• ODPORUČAM :) na začiatku síce bol problém so stránkou, ale objednávka zostala, dokonca mi zavolali že či si ju teda aj prajem dokončiť ! Takisto balíček prišiel rýchlo - objednala som si mašličky a sú naozaj krásne a veľké ! super výber ! :)
    • u mňa perfektné ;)
    • nic

potrebovala som doplnky do vlasov a mašličky presne zodpovedali mojim predstavám , kúpila som ich asi 7 naraz a krásne sú ! :)

• - nedají vědět, kdy dorazí objednávka,ale hlavně že je zajímá, jak jsem spokojená

- pokud chcete do nekonečna čekat zda opravdu něco příjde, nakupujte tady

Reakce obchodu Vendy-Fashion.cz

věřte mi, že pro mě není lehké číst takovouto recenzi, jelikož se snažím objednávky odesílat jakmile je to jen možné.

Bohužel ve Vašem případě nedošlo ke spárování platby, neuvedla jste VS, ani jiný identifikační údaj, a až v této chvíli, kdy jsem začal zjišťovat příčinu Vaší nespokojenosti, jsem zjistil, že platba přišla již před deseti dny.

Zítra vše napravím a zboží, které je celou dobu připraveno k odeslání, odešlu.

VM

• Osobni pristup. I pres me ponekud vyssi pozadavky mi vysli neuveritelne moc vstric, komunikace byla rychla, vecna... mohu jen pochvalit. :)

Pokud si necim nejste jisti, ptejte se. Kominukuji rychle a jsou ochotni vyjit vstric nebo poradit a najit nejlepsi reseni.
    Nakup zde doporucuji.

S objednavkou jaem byla velmi spokojena. Jen byl problem asi s postou, nebot mi zasilkam nebo spise obal, dosla poskozena. Mozna by bylo lepsi zvolit lepsi formu zabaleni zasilky.

Velmi mě potěšila rychlost dodání a podrobné informace o průběhu dodání zboží. Líbí se mi velký výběr zboží z této oblasti - hlavně oceňuji výběr v jednobarevných čelenkách, bez vzorů - v jednoduchosti je krása a pro potřeby naší organizace je to ideální. A taká pro děti v amatérských kroužcích cenově dostupné.

• podobné zboží jsem jinde nenašel
    • nic

doporučuji

• velmi rychlé dodání, super komunikace, celková maximální spokojenost

SUPER:-)

• Bleskově vyřízení objednávky
    • Velký vyber zboží
    • Přehledné řazeni

Perfektní, doporučuji !

Doporucuji, nutně jsem potrebovala dopnek na zavody, a zbozi dorazilo rychle v terminu ktery jsem pozadovala.

• rychlost, spolehlivost

maximální spokojenost