- Rychlost vyřízení objednávky
Děkujeme. Jsme rádi, že jste spokojeni.
Bezproblémový a rychlý obchod. V případě dotazů reagují rychle a ochotně poradí.
- Rychle odeslání i dodani
Děkujeme. Těší nás, že jste spokojeni.
Vše v pořádku, kvalitní zboží.
Děkujeme. Jsme rádi, že jste spokojeni.
první nákup v tomto eshopu, zboží nejlepší cena a rychlost dodání.
Vše v POŘÁDKU, doporučuji.
- cena a rychlé dodání
Děkujeme. Těší nás, že jste spokojeni.
V posledním emailu bylo psáno : V dalším e-mailu obdržíte informace o způsobu dodání a číslo zásilky (netýká se osobních odběrů).
Dodnes nepřišlo nic, ale zboží mi bylo doručenoReakce obchodu Micos.cz - e-shop - Velkoobchod kancelářské a telekomunikační techniky
Děkujeme za hodnocení. Informace o způsobu dodání a číslo zásilky Vám bylo zasláno v e-mailu 17.2.2023 na adresu uvedenou v objednávce.
- perfektní služby, nízké ceny, kvalita skvělá
Děkujeme. Těší nás, že jste spokojeni.
- odborníci na svém místě: perfektně poradily
Děkujeme za hodnocení. Těší nás, že jste spokojen.