- skvelý prístup
Odporúčam, komunikatívny profesionálny a rýchle doručenie ....
Reakce obchodu VDC kancelářská technika s.r.o.
Děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu! Velmi si vážíme Vaší důvěry a těší nás, že jste s nákupem u nás spokojeni. Budeme se snažit i nadále poskytovat ty nejlepší služby.
- Rychlost doručení
- Komunikace
Rychle dodání, vše proběhlo bez problému
- Dárek zdarma
David z VDC -
- Výborná komunikace, rychlé dodání.
David z VDC -
- Rychlé dodání, vše bylo bez problémů.
David z VDC -
- Rychla komunikace a dodani zbozi
rychlé dodání
odborný autorizovaný prodejce CANON se zázemím a schopností poraditReakce obchodu VDC kancelářská technika s.r.o.
David z VDC -
- Se vším poradili, doporučili, funguje bezvadně, skvělý přístup.
- Žádné
David z VDC -
- Profi přístup,perfektně vysvětleny všechny funkce tiskárny
- Super cena
- Opravdu se vyplatí nakupovat u odborníků v Canon Business Center :-)
- VDC No.1
David z VDC -
kvalitní výrobek za rozumnou cenu,
vše vyřešeno rychle k mé spokojenosti
vřelé doporučení obchoduReakce obchodu VDC kancelářská technika s.r.o.
- zboží skladem
- komunikace
- rychlé dodání
- profesionální prostředí
David z VDC -
Výborná komunikace s obchodem, bezproblémové a rychlé dodání. Maximální spokojenost s novou mfp tiskárnou.
David z VDC -
Zboží dorazilo v pořádku.
- Zboží rychle dodáno
Děkujeme :)
- Konzultace při instalaci
Děkujeme :)
Rychlé a solidní jednání
Jsem naprosto spokojena
- Skvělá komunikace, rychlé dodání
- Byl mi nabídnut lepší stroj za stejnou cenu
Spokojenost, zboží dorazilo do 3 dnů
Děkujeme!