Objednávku jsem ihned zaplatil kartou, od té doby žádná zpráva o odeslání objednaného zboží nemluvě.

Reakce obchodu Včelařské potřeby

Ano, odeslání objednávky nám trvalo asi týden. Omlouváme se za zpoždění. Havlíčková

Zboží v září mi nebude třeba, prosím o rychlé dodání.
    S pozdravem Kozina Josef.

nekomunikují, nevím zda a kdy zboží doručí

Zboží nedorazilo a nevím proč.

Reakce obchodu Včelařské potřeby

Objednávka byla odeslána 10.září. 13.9.2021 byla doručena příjemci. Zpoždění dodávky bylo z naší strany a příjemce byl informován.
    Havlíček

Vzhledem k rozdílné deklarované a skutečné gramáži výrobku,nebylo jasné za jakou váhu platím.

Reakce obchodu Včelařské potřeby

Dobrý den, děkujeme i za tuto recenzi. Deklarovaná i skutečná gramáž výrobku byla přesně dána jak v názvu produktu, tak na fotce výrobku i v popisku produktu, jednalo se o travní směs, která je balená přímo dodavatelem. Bohužel jsme měli chybu ve volbě počtu objednávaného zboží, kde místo KS jsme vyplnili KG a tak došlo k nejasnostem. Děkujeme za upozornění, chybu jsme opravili, za nejasnosti se omlouváme a přejeme ať se louka plná květů včelám líbí.
    Včelařství Havlíčkovi

zkušenosti mám špatné, nikdy bych si již zde nic neobjednala.

Reakce obchodu Včelařské potřeby

Dobrý den. Paní nebyla spokojena s čajovými svíčkami. Nešly jí zapálit. Komunikovali jsme jak emailem tak telefonicky. Vysvětlovali jsme jí jak se zapaluje svíčka, že je potřeba jí otočit dnem vzhůru , zapálit a po té postavit zpět. Tím že nejsou knoty voskované, tak je nemůže zapálit poprvé, tak že je postaví a zapálí knot. Ten jen vyhoří a nestačí se natáhnout voskem a svíčka uhasne.Proto jí nebyla uznána reklamace a paní se to nelíbilo. Majitel obchodu Havlíček

Výhodná se jevila cena i termín dodání,
    ale firma je velmi nesolidní, zřejmě jenom má políčeno na hejly, kteří zašlou předem peníze (naštěstí není můj případ, volím platbu dobírkou). Zboží, které měl mít zákazník dle jejich nabídky během 2-3 dnů, dodnes nemám, sami od sebe žádnou omluvu ani vysvětlení neposílají. Počkám ještě den-dva a zakázku zruším.

Reakce obchodu Včelařské potřeby

Dobrý den. s pánem bylo mluveno prostřednictvím telefonu a prostředníka, jelikož má poruchu sluchu. Zboží, které si objednal si v ten den objednalo více lidí a na něj již nezbylo. Bylo s ním tedy jednáno s tím , že zboží musíme vyrobit. Nebo pokud nechce čekat , že bude objednávka zrušena. Souhlasil s tím, že počká. A nyní píše , že jsme podvodníci. Nemyslím si že je toto fér jednání. Majitel obchodu Havlíček

• nekvalitní zboží

Reakce obchodu Včelařské potřeby

Děkujeme i za tuto rekci. Upřesním pouze ze došlo k chybě při zpracování plechových vík, kde došlo k odchylce několika mm v rozměrech. Kvalita zpracování nebyla nijak snížena. Po tel. rozhovoru nebyla ze strany kupujícího požadována výměna zboží.