Žádná komunikace, kdy zboží dojde. ND díl jsem potřeboval co nejdříve.

• Inzerována dostupnost zboží 3 dny - dnes to je 16. den a nic.

U objednaného zboží byla inzerována dostupnost zboží 3 dny. Objednáno 30.11. a do dnešního dne, 16.12., zboží nedoručeno a bez jakékoliv reakce prodejce. To nesvědčí o přílišných kvalitách prodejce, takže to byla moje první a zároveň poslední objednávka...

• žádná
    • nekomunikuji nevím zda obj.dorazí

• Zkušenost? Žádáte mne o hodnocení zakoupeného zboží, ale toto zatím nedošlo a vlastně od potvrzení objednávky se mnou obchod vůbec nekomunikuje!

Názor na obchod? Nespolehlivý a nekompetentní! Od potvrzení objednávky se neozvali, ale poslali žádost o hodnocení! :-(

zboží jsem objednal před čtrnácti+ dny, nic jsem nedostal, ani odpověď na
    dotaz, kdy a jestli zboží dorazí. Neskutečné, obchod asi neexistuje nebo
    nic nemá. Ta půlka hvězdičky v prvním dotazu je omylem, nejde nebo neumím jí vymazat!

Po prvotním potvrzení objednávky, již žádná další komunikace. 10 dní po objednání a nic, zboží nemám. Nedoporučuji

• Výhodu nemá obchod , ale já. Protože jsem naštěstí nic neplatil předem!!!
    • A nevýhoda? To je všechno, jenom ne e-shop. Takže ZDE NEKUPUJTE!!!

• Produkt nebyl doručen, na dotazy přímo v obchodě nebyla žádná reakce.

Vzhledem k tomu, že daný produkt urgentně potřebuji, skončil můj zájem o tento obchod. Budu objenávat u jiného prodejce.

Zboží nedodáno, nereagují na e-maily. Jedná se o podvodníky, ještě že jsem neplatila předem.

Ani po jedenácti dnech jsem zásilku neobdržel.
    Zásilkovna tvrdí,že od Vás fyzicky nic nepřebrala.

Žádný kontakt od prodejce

• Po deseti dnech se nikdo ještě ani neozval. Zboží nevím kde se nachází a jestli vůbec někdy dorazí.

Skoro po 14dnech zboží stále nedorazilo nevím kde se stala chyba,první mail mě poděkoval za objednávku a stále nic.

zaplatil jsem za zboží včetně dopravného a zboží nebylo doručeno. Jsou to podvodnící a v tom podvodu jedou od 2017.

velmi špatná komunikace zboží zatím nedorazilo ani po 14 dnech peníze byli odeslány na účet dvakrat jsem firmě posílal email kdy by mohlo dorazit zboží

zboží nedodáno, 2x e-mail bez reakce, tlf neberou

• čekám na zboží a jelikož jsem si nečetl recenze tak to vypadá že jsem se pěkně napálil. Asi jsou to pěkný podvodníci. Bohužel jsem platil předem tak asi už ani peníze neuvidím. rozhodně nedoporučuji tento e-shop navštívit

NIC NEOBJEDNÁVAT !!!!!!!

• Absolutní nekomunikuje, přišel dotazník spokojenosti, místo zboží, nebo alespoň odpověďi...

A telefon nikdo nezveda komunikace žadná

• nekomunikace, nedodání zboží
    • katastrofa