nedorazilo
Dobrý den zboží stále nedorazilo nevim kde se zatoulalo.
Vůbec žádná komunikace, objednávku jsem zrušil, přesto mi přišel mail, že byla po 5 dnech předána do přepravy ani po mém důrazném upozornění, že jsem objednávku zrušil, aby mi nic neposílali nepřišla žádná odpověď. Obchod nedoporučuji !!!
Zboží objednáno 31.12.2020 , 6.1.2021. vygenerovaný kód od zásilkovny , ale 16.1.2021 stále zboží nedodáno obchodem zásilkovně. Obchod nereaguje na email tak nevím co si o tom myslet.
- žádná
- Obchod vůbec nekomunikuje. 20.12 jsem objednal zboží, 1.1. jsem jej urgoval. Obchod vůbec nereagoval, objednávku jsem zrušil.
Žádná komunikace s obchodem nebyla, zboží ani po 14 dnech nedorazilo, ani žádná stopa po něm.
Poklice přišli rozlámané, hned jsem zpět informoval váš e-shop,ale
zbytečně, doposavaď jsem nedostal odpověď.Telefonicky se nedá také spojit.Lituji lidi, kteří se na vás obrátili s objednávkou za větší peníze.
Já těch svojich cca 450 Kč oželím, ale takové jednání jsem ještě nezapsal.
To je tak na pozdrav pro ČOI ku.
Škoda, že jsem dopředu neprostudoval recenze, byl bych chytřejší.
Čest vaší bohulibé šmelině. -
Nulová komunikace. Žádné potvrzení o odeslání zboží. Objednávku jsem byl nucen zrušit a objednat jinde.
Dotazník spokojenosti dorazil, zboží ne !
- Obchod mi potvrzenou objednavku neposlal, telefon nebere a na email nereaguje!
obchod nekomunikuje
Zboží objednané 8.12.2020 nebylo dodáno,žádná reakce ze strany obchodu.
- Neinformují a nekomunikují.... ani telefon, ani email
Ještě, že mám zboží na dobírku, tak bych už neviděl ani peníze!!!
Třeba se někdo chytne za nos a zamyslí se nad sebou. -
nic jsem nedostal
- Komunikace NULA
- no communication
Nekomunikují,zboží nedorazilo.
- Ceny na lákání zákazníků
- Klamání zákazníků, laxní přístup k objednávkám
11dni od objednávky zboží ještě ani neodeslali. Ještě jim dám týden, pak objednávku zruším.
Jsou to šmejdi a ignoranti. zboží neposílají a nekomunikují.Telefony nefungují,na maily neodpovídají.