S objednávkou jsem byla velice spokojená batůžek je krásný, rychlost dodání taktéž oceňuji. Přeji více spokojených zákazníků.
- OK, hezoučké, roztomilé, teplé papučky
- Jedny papuče byly o číslo menší, je potřeba si dát pozor na velikost, objednat raději větší
- Ale jinak moc pěkné
Ač dva páry maji stejné číslo velikosti, jeden pár byl menší, asi o číslo.
- Rychlé dodání.
Rychle,spolehlivě,ale uvnitř nebyl žádný dodák. Botičky ale v pořádku. Děkuji.
Reakce obchodu ValašskýBača.cz
Dobrý den, šetříme ekologií tak papírové faktury neposílame.
Posílame je elektronicky.
S pozdravem Valašský bača -
- Velmi rychlé vyřízení objednávky. A pěkné kvalitní papuče.
Objednáno poprvé, pro mámu (89). Máma nadšená a já velmi spokojená. Skvělé pantofleJak jinak, když jsou od valašského bači...
- Obchod zásadně nedoporučuji. Přišlo mi úplně jiné zboží než jsem si objednala takže je mi k ničemu sbohem.
Reakce obchodu ValašskýBača.cz
Dobrý den, když nám přišla od vás tahle recenze, kontaktovali jsme vás, abychom zjistili, kde vznikla chyba. Nereagovala jste!
Píšete, že jsme poslali jiné zboží jak jste měla objednané 1x ponožky merino a 1x pantofle na klínku.
Jsme si jistí, že jsme zboží odeslali podle objednávky, kontrolovali jsme to.
Pokud se vám zboží nelíbí, můžete ho v originálním stavu vrátit.
Děkujeme
S pozdravem Valašský bača -
- Výborné, jsem spokojená. Rychlé dodání, kupovala jsem kvalitní voňavé vlněné ponožky. doporučuji
Rychlé dodání, pěkný e-shop, bezproblémový nákup. Doporučuji
- Vše v naprostém pořádku
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Zboží pěkné, odpovídalo fotkám. Velikost souhlasí. Rychlost dodání byla v pořádku, doprava v pořádku.
Nadmíru spokojená. Doporučuji
- Hezké zboží.
- Špatná komunikace se zákazníky.
Reakce obchodu ValašskýBača.cz
Dobrý den, zvolila jste si platbu kartou ,a do dnešního dne platba nebyla provedená. Proto jsme zboží ještě neposlali.
Na stránkách máte telef. číslo kde jde zavolat a zeptat se co je ve věci, a proč zboží nedošlo. A ne hned psát špatnou recenzi.
Není v naší kompetenci kontrolovat Vaše platby kartou.
- Rychlost vyřízení
Kvalitni zboží
Vše v pořádku, objednávku jsem zkonzultovala předtím po telefonu a pantofle dorazily asi za 5 dní. Zůstaly několik dní v depu.
Již druhá objednávka vyřízena k naprosté spokojenosti.
Rychlost dodávky
- rychlé dodání
- rozumné ceny
nakupovala jsem zde poprvé,ale URČITĚ ne naposledy
Obchod ráda doporučuji, velice rychlé vyřízení objednávky a rychlé zaslání.
Přišel mi jiný vzor vesty než byl na obrázku , než jsem objednala
Reakce obchodu ValašskýBača.cz
Dobrý den, objednala jste si vestu s ovčí vlny se sobami č. produktu 1118-24, který jsme vám poslali.
Pokud se stala chyba při balení, a odeslali jsme vestu s jiným vzorem, tak vám ji na naše náklady vyměníme.
Kontaktujte nás.
Spolehlivost, rychlost dodání.....