Zboží dorazilo v pořádku,až při montáži jsem zjistil,že byl dodán špatný spojovací materiál a tím bylo poškozeno čelo postele.Přesto obchod doporučuji.protože selhání jednotlivce nemůže poškodit celou firmu.následná reklamace byla rychle a dobře vyřešena.
Reakce obchodu Usnu Nové spaní
Vážený pane Slávku, děkujeme za recenzi i pochopení. Ano, došlo zde při výrobě (plnění sady šroubů v kování) k omylu, za kolegu se ještě jednou omlouváme. Nové opatření již zamezí obdobné chybě. Jsme přesvědčeni, že Vám po opravě již bude postel sloužit k Vaší maximální spokojenosti. kolektiv USNU nové spaní
Komunikace super, doprava také. Postel nádherná. Rychlejší dodání než bylo původně oznámeno.
Perfektní, mám od firmy luxusní postel s matrací, teď stůl a kontejner. Skvělá komunikace dodržení termínů, velmi dobrá kvalita.
Reakce obchodu Usnu Nové spaní
Děkujeme za Váš nákup a recenzi, kolektiv USNU nové spaní
- Milé paní v obchodě ve Zlíně dobře poradily, mají fyzicky vystavené postele i matrace. Celková spokojenost
- Komunikace, ochota
U své dopravy , by měli mít předběžnou dobu dodání zboží
- Skvělá komunikace a přístup k zákazníkovi.
- Příjemný a vstřícný personál.
- Kvalitní produkty.
- Delší dodací doba.
- Spolehlivý, kvalitní
- Skvela paní prodavacka, vyborne a odborne nam poradila
- vše proběhlo bez problémů
Spolehlivost s obchodem i dovozcem
- ochota
- kvalita
- výběr
- doprava a montáž
- rychlost
Při osobní návštěvě prodejny ve Zlíně proběhlo vše v pořádku, paní ukázala vzorník barev, poradila a dohodla termín doručení a sestavení postele. Musím pochválit že termín doručení byl dřív než byl původně navrhnut takže můžeme už na Vánoce spát na nové posteli. Pán co postel dovezl byl velice milý a ochotný a postel měl sestavenou během chvilky. Myslím že není co vytknout. Pokud sháníte novou postel tak se rozhodně obraťte na tuhle firmu
- Kvalitní doručení matrací vlastní dopravou bez rizika poškození,
Kvalita zboží, dodací lhůta i ochota personálu prodejny zaslouží pochvalu.
Vše bylo ok
- Bezvadna komunikace s obchodem vcetne domluveni dopravy
- Rychle dodani
- Doprava zdarma
- Ochota, vstřícnost, dostupnost
Bezproblémový nákup
Celková spokojenost s obchodem.
- Kvalitní podpora
- Přehledné a jednoduché stránky
- Česká výroba
- Doprava zdarma (přímo od obchodu)
- Zatím nic – produkt se vyrábí
- velká ochota ke komunikaci, rychlost
doporučuji
Naprosto perfektní. Doporučuji.
Kvalitní výrobky pro dobré spaní