Zbozi skladem do 96 hodin nejspis znamena nedostupne. Objednavka mi byla zrusena.

Nemám zboží

Když jsem se po 2 týdnech dotázal na stav objednávky, bylo mi sděleno, že objednávku ruší. Nechápu proč nabízejí zboží co nemají a nedokáží dodat.

Obchod bez jakéhokoliv vysvětlení, i přes můj emailový dotaz, objednávku zrušil...

nechota. nula bodov shop

• Inzerují zboží, které už nemají a ani vám to nedají vědět, musíte si zjistit sami. Platbu jsem měla dobírkou, tak to naštěstí nemusím dál řešit.

Zboží bez jakýchkoliv informací za 14 dní nedorazilo.

• Cena, ale to je vlastně k ničemu, protože jsem zboží neobdržel
    • Jediná nevýhoda tohoto obchodu je ta, že jsem neobdržel zboží, které jsem si objednal :D Zřejmě tedy nezájem o malé objednávky, ale halíře dělají talíře...

Po třech týdnech nemám zboží, které mělo být skladem, komunikace žádná. Obchodů je hodně (a zákazníků zřejmě také).

inzeruji, nemaji a prilis se nesnazi, to co nemaji, sehnat....

Zboží bylo uvedeno "Na skladě", ale ve skutečnosti nebylo.

U zboží je uvedeno skladem do 24 hodin. Ze strany e-shopu pouze potvrzení přijetí objednávky, a dále už 11 dní nic.

• nulová komunikace obchodu
    • zboží jsem se nedočkal obj. ruším

Pochybuji, že se jedná o reálný obchod s někým, kdo zde pracuje alespoň pár hodin denně. Nedoporučuji.

Sami píšete, že jsem provedl nákup před 10 dny, ale zboží vyexpedováno ještě nebylo. Chápu, je předvánoční doba, ale že již požadujete hodnocení, to se mě seriózní nezdá.

Dodané zboží neodpovídalo objednávce

• Možná levná cena, ale dálo se najit i levenejc
    • Obchod se nachází docela daleko od centra
    • Neschopnost zpracovat jednoduchou objednávku
    • V kamenné vydejně je bordel, a vypádá ze vnitřku jako kiosk z devádesátek [pardon]

Snažíl jsem se nakoupit nápln do tiskárny. Vyčkal jsem na Sms-potvrzení o dodání na prodejnu. Jel do toho nakupáku na Záhradní město metrama-busama. Interier prodejny už moc důvěru nedává - všude krabice, neuklízeno - prostě bordel, nepřijemné.
    Tak po pěti minutách hledání mé objednávky pan zjistil že moji objednávku dáli někomu jinému omýlem. Záčali vysvětlovat mi svoji situace, která mi stejně nezajímála, objednávka prostě není připravěna když bylo slíbeno že jo, nikdo nechci slyšet to co se tam u vás deje - jel jsem 50 min. z práce prostě vyzvědnout jednoduchou objednávku. V jiných připádéch bych se na to vykašlal, ale prostě nechapu jak je možně pokazit jednoduchý výdej z eshopu, když je v tom budoucnost retailu. Chyby dělá každý - je to jasní, ale takové chyby v našém času je naprosto k smíchu. Hlavně že ten pracovník aby místo vysvětlení mohl by nabídnout třeba poslání poštou zadarmo nebo něco takovýho ale níc. Tak šel jsem prostě pryč nasraný protože tu blbou napln jsem fakt potřeboval tehdy. Zas už nikdy sem.

Obchod zrušil objednávku na zboží, které měl označené jako skladem.

• Žádná komunikace ani po urgenci ani po 9 dnech od objednání nemám zboží

• Dodací lhůta. zbozi mělo být skladem, ale evidentně nebylo

• nekomunikují, objednané zboží nemám a asi nikdy mít nebudu

nedoporučuji