I přes děsné recenze obchodu jsem zde nakoupil,
již dvakrát a v pohodě. Nechápu ty hodnotící.
Komunikace je také fajn, na můj dotaz mi bylo odpovězeno zavoláním na mobil a když jsem byl nezastižen, byla mi napsána SMSka.
Ceny také dobré.
Spokojenost. -
- Zboží nikdy nedodali, objednávka již 2 měsíce bez komunikace, emaily na stav objednávky nebyli zodpovězeny.
- Telefonicky akorát klame že příští týden zboží dodají (již 2 měsíce).
Rozhodně nedoporučuji!
- Objednané zboží nebylo dodáno,vůbec nedoporučuji něco objednávat.
tento obchod vůbec nedoporučuji
- -
- Zboží uvádí zavádějícím způsobem, proklamuje originální produkt a v obchodě Vám sdělí, že je to neoriginální kompatibilní díl
- -malý obchůdek v obchodním centru Cíl,má tam bordel jak v tanku
- -zboží nedodá včas, neochota
- - nemám z toho dobrý pocit!
Zákazníka láká pouze cenou, kvalita a služby daleko zaostávají za nabídkou. Zlý dojem prvního kontaktu s obchodem. Malý krámek, u kterého začínáte přemýšlet jest-li jste tam správně.
- Velice špatná komunikace, zboží ani po 11dnech nedodáno. Něvěřil jsem, ale opravdu se obchodu vyhněte.
Dopis do obchodu:
Dnes je 16.2. a čekám a čekám. Po telefonické urgenci mělo být zboží 15.2. u mne. Přitom na www stránkách máte zboží v externím skladu s dodáním do 4 hodin po objednávce. 11 dnů je i na mne hodně a recenze na váš obchod nejsou zrovna příznivé a vaše komunikace je zatím nulová. -
- Objednané zboží nebylo dodáno,nereagují na emaily,vůbec nedoporučuju něco objednávat.
Rozhodně nedoporučuji.
- Nedoporučuji tento obchod. Na stránkách nabízejí zboží, které nemají. Objednávku přijmou a na druhý den vám sdělí, že zboží nemají, že to byl doprodej.
Nedoporučuji. Klamou výběrem zboží.
- - moznost vyzvednout zbozi v obchode
- - bezproblemovy servis
- - rychle dodani zbozi
- - dobra cena za zbozi a servis
- - dobra dostupnost obchodu
- - ochotny zamestnanci
Objednano zbozi pres e-shop a druhy den jsem si zbozi vyzvedl v obchode.
Po konzultaci jsem dalsi dopoledne prinesl notebook k oprave a odpoledne jsem si ho mohl vyzvednout.
Cena na e-shopu byla nizsi nez u konkurence.
Se sluzbama jsem velmi spokojen.