Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé a operativní vyřizování
    • Přijatelná cena
    • Vstřícnost i při doplňkovém požadavku
    • Žádnou jsem nezaregistroval

Jde o malou provozovnu v obchodním komplexu s komunikativním personálem v provozovně s neformálním interierem.

Zboží dodavatelem ležerně zabalené. Přišlo poškrábané...

• 20 %

Nedodáno zboží ani po měsíci, ani další týdny žádná komunikace. Na e-mailu neodpoví.
    Přitom na webu stále hlásí "Dostupnost: skladem - do 24 hod".

• Rychlost,ochota

• Rychlé dodání zboží, ochotný perzonál

Mohu jenom dpoporučit.

Vše proběhlo absolutně v pořádku, obchod doporučuji

• Nízká cena
    • Deklarovaná doba dodání seděla
    • Trochu slabší rozhraní eshipu

• nulová komunikace obchodu
    • zboží jsem se nedočkal obj. ruším

Pochybuji, že se jedná o reálný obchod s někým, kdo zde pracuje alespoň pár hodin denně. Nedoporučuji.

Vše ok.

Sami píšete, že jsem provedl nákup před 10 dny, ale zboží vyexpedováno ještě nebylo. Chápu, je předvánoční doba, ale že již požadujete hodnocení, to se mě seriózní nezdá.

Dodané zboží neodpovídalo objednávce

• Možná levná cena, ale dálo se najit i levenejc
    • Obchod se nachází docela daleko od centra
    • Neschopnost zpracovat jednoduchou objednávku
    • V kamenné vydejně je bordel, a vypádá ze vnitřku jako kiosk z devádesátek [pardon]

Snažíl jsem se nakoupit nápln do tiskárny. Vyčkal jsem na Sms-potvrzení o dodání na prodejnu. Jel do toho nakupáku na Záhradní město metrama-busama. Interier prodejny už moc důvěru nedává - všude krabice, neuklízeno - prostě bordel, nepřijemné.
    Tak po pěti minutách hledání mé objednávky pan zjistil že moji objednávku dáli někomu jinému omýlem. Záčali vysvětlovat mi svoji situace, která mi stejně nezajímála, objednávka prostě není připravěna když bylo slíbeno že jo, nikdo nechci slyšet to co se tam u vás deje - jel jsem 50 min. z práce prostě vyzvědnout jednoduchou objednávku. V jiných připádéch bych se na to vykašlal, ale prostě nechapu jak je možně pokazit jednoduchý výdej z eshopu, když je v tom budoucnost retailu. Chyby dělá každý - je to jasní, ale takové chyby v našém času je naprosto k smíchu. Hlavně že ten pracovník aby místo vysvětlení mohl by nabídnout třeba poslání poštou zadarmo nebo něco takovýho ale níc. Tak šel jsem prostě pryč nasraný protože tu blbou napln jsem fakt potřeboval tehdy. Zas už nikdy sem.

• cena, dostupnost, osobní odběr, rychlost

Doporučuji

Obchod zrušil objednávku na zboží, které měl označené jako skladem.

• Levné, domácí prostředí

• Žádná komunikace ani po urgenci ani po 9 dnech od objednání nemám zboží

• Dodací lhůta. zbozi mělo být skladem, ale evidentně nebylo

nákup z domova

• nekomunikují, objednané zboží nemám a asi nikdy mít nebudu

nedoporučuji

• Pro mne dostupnost,relativně výběr
    • Po změně webu došlo i k navýšení cen,je potřeba spíše více číst než koukat pi obrázcích