Přihlásit se a přidat recenzi

Ráda se do obchodu vracím, vše bez problémů

• Má i vlastní eshop

Děkujeme za hodnocení.

Problém s dopravcem, zboží bylo na dobírku, zaplatil jsem i poplatek, musel jsem ale stejně zaplatit on-line kartou na webu, jinak nešlo vyzvednout, polatek nevrácen za dobírku, špatné.

Dobrý den paní Lopucjaková,

děkujeme za hodnocení. Vybrala jste si Alzabox, u kterého musíte zaplatit kartou, abyste si mohla zboží vyzvednout. Poplatek za dobírku je účtován správně, protože kartou neplatíte nám, ale přepravci, který nám platbu poté přeposílá. A za to si účtuje poplatek, který nám fakturuje.

10 dní objednáno a stále nic.Už nikdy více!!!

Dobrý den pane Kopecký,

v pondělí Vám budeme zásilku odesílat. Na váš mail jsem Vám odpovídala, kde jsem vysvětlovala, že je tam dodací lhůta 5 pracovních dní, což jste si asi nezjistil. Objednávku jste udělal 29.11., což bude v pondělí 6 pracovních dní odeslání. V předvánočním čase se to snad dá pochopit. Vy jste ale zvolil cestu negativního hodnocení...

Jsou moc ochotní, změnili mi objednávku podle mého přání. Moc jim děkuji.

Po 14.dnech cekani až po urgenci mi oznamili ze předmet neni skladem

Dobrý den paní Moravčíková,

omlouváme se, ale dodavatel nám to sdělil pozdě. Ano, máte pravdu, měli jsme se Vám ozvat. Budeme se snažit naši práci vylepšovat.

• Rychlé dodání

Jsem velmi spokojená

Děkujeme za hodnocení.

Zboží jsem obdržela až po 16 dnech bez jakékoliv komunikace ze strany obchodu. Přislíbeno bylo dodání do 3-5 dnů.

Dobrý den paní Vaňousová,

omlouváme se, že jsme Vám nedali dříve vědět. Deka pro Vás byla vyprodaná a výrobce jej naskladnil až po delší době. Ano, máte pravdu, zboží bylo dodáno později. Budeme se snažit naši práci zlepšit.

Jsem velmi spokojená - s včasným doručením i kvalitou zboží.

Rychlé a bezchybné dodání

• Zboží nedorazilo

Dobrý den paní Breburdová,

psala jsem Vám zprávu na mail, že povlečení Bagr je u dodavatele momentálně vyprodaný a objednávku Vám bohužel vyřídíme později.
    Omlouvám se za zdržení.

• Zboží měli skladem u dodavatele,zaplatila jsem a nic nepřišlo,jen tento dotazník

Nedoporučuji

Dobrý den paní Bláhová,

vždyť jsme spolu minulý týden mluvily, kdy jsem Vám řekla, že penál u dodavatele není skladem a Vy jste chtěla počkat s objednávkou, jestli do vánoc penál nebude. A teď nám dáte negativní hodnocení?

• Super díky

Děkujeme za hodnocení.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

první zkušenost

Děkujeme za hodnocení.

rychle doručeni,pani při objednavce velice mila a ochotna,doporučuji