Děkuji příjemné paní za trpělivost při velkém počtu dotazů. Nakonec jsme vybrali správnou licenci k mé spokojenosti.
Naprostá spokojenost. Konzultace a prezentace proběhla online, tak abych opravdu mohl vybrat tu nejvíce optimální variantu účetnictví s vedením skladů.
- Dárek potěšil
- rychlost, dobré komunica
celkově zcela spokojen
- Profesně zpracováno
- Rychlost dodávky a přehlednost !
Velmi spokojena, protože další jednání vyřešilo i technické vybavení pro prodej, které je zcela funkční a spolehlivé.
- Velmi dobrá orientace při výběru licence.
Plně spokojen. Objednal jsem na základě konzultace a vše je dle představ.
- rychlost, pružnost, vše bez problémů
- složité osobní poděkování jednotlivci i teamu
- Komunikace a rychlost dodání
Jsem naprosto spokojena. Výborná komunikace s prodejcem. Omylem jsem provedla duplicitní objednávku, a hned jsem byla na ní upozorněna, jestli se nejedná o omyl. Prostě super péče o zákazníka.
- rychlost, profesní odbornost
rychlost, profesní odbornost
- Komunikace
- Osobní přístup, hned mi psali ohledně zboží. Rádi poradí.
- Rychlá komunikace
- Paradoxně komunikace, při konkrétním dotazu slečna jen zkopírovala popis produktu.
- Velmi ochotný a příjemný přístup
- rychlost,přehlednost
Doporučuji
Nevšimla jsem si, že mohu při nákupu uplatnit slevu ve výši 20% na nákup. Z firmy se mi sami ozvali, upozornili mě na to a slevu naúčtovali. Jsem s jednáním i rychlostí dodání velmi spokojena.
- je to hned
- měl by mít více techniků a né čekat na pomoc 14 dní....Většinou je pomoc nutná hned a né čekat minimálně 14 dní...:-(
vše bylo rychlé, ochotně pomohli , poradili, ale technickou podporu, bych zkrátila na následující den!
Reakce obchodu JCR - účto Pohoda
Dobrý den, děkujeme za reakci. Technická pomoc je nastavena do 24 hodin. Je to dáno i výrobcem, kde je na hotlince 30 osob, proto musí jít o nějaké nedorozumění.
- Spolehlivost, včasné doručení zboží.
Jednoznačně doporučuji i ostatním.
- dobré ceny
- výhodné slevy