- obchod měl na svých stránkách zboží, které jsme hledali
- špatná komunikace, první a poslední email od prodejce, že mají penízky na svém účtu
- žádná informace o průběhu vyřízení objednávky
- zboží jsme tedy stále neobdrželi, žádná reakce na email
Celkový dojem z 1. nákupu špatný
Stačilo napsat, že se zboží třeba o trochu opozdí
Neradi dáváme špatné recenze, ale ta nekomunikace nám opravdu vadí.
Uvítáme, když se prodejce ozve a vrátí nám obratem alespoň platbu za nedoručené zboží.
Už si opravdu nepamatujeme, kdy jsme naposledy psali zápornou recenziReakce obchodu Učení je radost
děkujeme za Vaši reakci, i když je negativní. Jako majitelka eshopu se velmi omlouvám, že zboží ani zpráva nedorazila, ale pár měsíců jsme bojovaly ve dvou a bylo to pro mě a kolegyni velmi náročné. Nestíhaly jsme vyřizovat množství emailů, zároveň se zabydlovat v novém a vše ustálit. Je pochopitelné, že se to muselo nějak projevit. Věřím, že nakonec zboží dorazilo, i když jste měli takovou zkušenost. Pro nás je to velké upozornění a budeme se snažit tyto situace minimalizovat.
Přejeme pěkný den.
Učení je radost -
- Zboží bylo objednáno a zaplaceno 20. 9. 2023 a ještě ani po takřka 3 týdnech nedorazilo... (obchod mě ani neupozornil na případné zdržení, jak je to obvyklé u seriózních e-shopů)
Reakce obchodu Učení je radost
velmi nás mrzí Vaše zkušenost s naším eshopem a jsme si vědomi našeho pochybení. Stěhujeme sklad a máme náročnější období. Nevím, o jaké zboží se jednalo, ale nejspíš se čekalo na dodávku a naši pracovníci Vám nedopatřením nenapsali stav objednávky. Tímto se moc omlouváme. Touto zkušeností si dáme už velký pozor.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu a přejeme krásné podzimní dny.
Tým Učení je radost -
Zatim vubec nic neposlali
Reakce obchodu Učení je radost
velmi nás mrzí Vaše zkušenost s naším eshopem. Netuším z Vašeho hodnocení, o jaký produkt se jedná, ale nejspíš produkt nebyl skladem a výrobek je na cestě na sklad (nebo zadaný ve výrobě). Vždy se snažíme o nejrychlejší dodání, ale ne vždy se rychlá cesta zadaří. Jsme si jistí, že produkt v následujícím týdnu v pořádku dorazí.
Mějte krásné jarní dny.
Tým Učení je radost