Přihlásit se a přidat recenzi

Pekny sortiment, dostupnost v kamenne prodejne. Spokojenost.

Skvêlá komunikace,zodpovezeni dotazů.

Skvělý e-shop!!! Přehledný web, kvalitní přírodní výrobky, skvělá komunikace, bleskové dodání a osobní vzkaz v balíčku (ten mě také moc potěšil). Díky. Ráda se vrátím :)

Fajn obchod, objednávku vyřídili okamžitě. Zboží velmi kvalitní.

• Skvělé výrobky s krásnou vůní ❤️

• Milý, osobní přístup, skvělé a kvalitní produkty

Skvělý obchod, vždy jsem byla spokojená, líbí se mi způsob, jak individuálně jednají se zákazníky

• Nejlepší obchod

• Skvělé výrobky
    • Vstřícnost

Snadno,rychle a příjemně.

kvalitní přírodní produkty

Obchod super, zajímavý výběr zboží, přírodní produkty, možnost koupě i náramků tvořených z kamenů/minerálů. Prozatím jsem si objednala 4 kousky zboží a jsem velmi spokojena. Taktéž i komunikace s obchodem byla v pořádku a rychlé dodání zboží. Jako plus uvádím Zásilkovnu.

• rychlé, bezproblémové dodání

• rychlé dodání
    • zboží v plastu

Obchod super, bezva výběr, užasná pěna na holení, deodorant. Akorát záporně hodnotím, že pěna na holení je v plastové krabičce. Přeci jen bych čekala, že to bude ve skle. Ale jinak uuuužasně voní a chlap byl nadšený, druhý den po holení stále hladky jak dětská prdelka.

Zapomnela jsem zaplatit objednavku ,ale diky sms pripomenutim,jsem vse ihned uhradila.To beru jako plus :) Se zbozim jsem velmi spokojena, budu zde nakupovat pravidelne.

Rychle dodani

Jsem velice spokojená jak s kvalitou výrobků,tak osobním jednáním.Udělal na mě velký dojem.Určitě objednávku zopakuji.

Jsem spokojená s výrobky, tuhý krém překrásně voní a tuhý šampon je senzační.

nakoupila jsem tady již 2x vždy super, přípravky fungují, kupuji zatím jen pro syny :)

Rozhodně doporučuji. Nakupovala jsem již po několikáté a vždy velice rychlé dodání, mily dáreček a poděkování v podobě osobního vzkazu a hlavně sortiment co má hlavu a patu. Plus jako bonus vše je zabaleno tak, aby byl co nejmenší odpad a balíček nezabíral zbytečne místo :)
    Děkuji a doporučuji!!!