- Jedinečné zboží, které jinde neseženete
- Tabulka s rozměry u každého zboží
- Přehlednost
- Velice omezené množství velikostí S, oproti jiným velikostem
Perfektní e-shop, určitě v něm ještě několikrát nakoupím, jenom prosím dodejte více velikostí S :)
Zdravím:)
Díky za pozitivní recenzi - udělala nám velkou radost:) Co se týče velikostí, je pravda, že eSek moc nemáme:(( nicméně v následujících kolekcích už jsme se polepšili a začali jsme brát i Ska:) Je se na co těšit:)
Mějte se krásně:)
Kristýna Tynadraw.cz -
- Obleceni, ktere jinde neni.
- Kvalitní a méně známé independent skate značky.
- Žádné slabiny nemá.
Tento obchod doporučuji, jednání bylo bezproblémové. Oceňuji výběr značek.
Zdravíme Vás Vicci
patří Vám velký dík za udělené hodnocení:)) Jsme rádi, že oceňujete výběr našich značek ačkoliv jsme si vědomi, že s independent značkami se pouštíme na tenký led, ale baví nás ta nezávyslost a kreativita těchto značek a baví nás, že Vás to taky baví :)
Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen a věříme, že tomu tak bude i v budoucnu:)
Jako poděkování jste zařazen do naší soutěže o 1.000,-Kč na další nákup, kterou vyhlásíme 1.5.2017:) Nezapomeňte nás sledovat na Fb a Instagramu.
Mějte se krásně,
- dobrá domluva
- doprava zcela v pohodě
- fajn web
- pohoda - nic
Domluva byla v super (až na kvalitu telefonátu :D)
Doprava byla rychlá. Nový obchod, co čekat.?
Nakoupil jsem právě zde, protože jako jediný obchod měl tu správnou/chtěnou barvu.
Doporučuji a zatím jsem velmi spokojen.Reakce obchodu tynadraw.cz
Zdravíme Vás Jáchyme:)
děkujeme Vám za objednávku a jsme rádi, že Vám zboží v klidu dorazilo:) a co nás těší ještě více je to, že jste nám udělil parádní hodnocení:))) a tímto se zároveň dostáváte do slosování o nákup v hodnotě 1.000,-Kč - výherce za měsíc březen vyhlásíme 1.4.2017. Tak sledujte naše fb stránky nebo instagram:)
BTW: telefonáty zlepšíme, to slibujem:))
Mějte se víc než krásně.
Kristýna - Tynadraw.cz -
- zbozi ktore nemal nikto iny
super
Zdravíme Vás,
moc děkujeme za Vaši objednávku a super hodnocení:) a ještě více nás těší, že vám zboží v pořádku dorazilo a dělá vám radost:)
Užijte si své nové kousky a budeme rádi, když nás opět poctíte svou objednávkou.
Krásný den,
- Je to super
- Žádné
Je to super :)
Zdravíme Vás Óňo,
děkujeme za Vaše supr hodnocení:) Moc si toho vážíme a jsme nadšeni, že vše proběhlo tak jak má:) Není nic, co by nám udělalo větší radost než spokojený zákazník:)
Pokud nechcete, aby Vám něco uniklo - sledujte náš Instagram https://www.instagram.com/tynadraw.cz/
Mějte se skvěle:)
Kristýna - Tynadraw.cz