• Jedinečné zboží, které jinde neseženete
    • Tabulka s rozměry u každého zboží
    • Přehlednost
    • Rychlost
    • Velice omezené množství velikostí S, oproti jiným velikostem

Perfektní e-shop, určitě v něm ještě několikrát nakoupím, jenom prosím dodejte více velikostí S :)

Zdravím:)

Díky za pozitivní recenzi - udělala nám velkou radost:) Co se týče velikostí, je pravda, že eSek moc nemáme:(( nicméně v následujících kolekcích už jsme se polepšili a začali jsme brát i Ska:) Je se na co těšit:)

Mějte se krásně:)
    Kristýna Tynadraw.cz

• Obleceni, ktere jinde neni.

• Kvalitní a méně známé independent skate značky.
    • Žádné slabiny nemá.

Tento obchod doporučuji, jednání bylo bezproblémové. Oceňuji výběr značek.

Zdravíme Vás Vicci

patří Vám velký dík za udělené hodnocení:)) Jsme rádi, že oceňujete výběr našich značek ačkoliv jsme si vědomi, že s independent značkami se pouštíme na tenký led, ale baví nás ta nezávyslost a kreativita těchto značek a baví nás, že Vás to taky baví :)

Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen a věříme, že tomu tak bude i v budoucnu:)

Jako poděkování jste zařazen do naší soutěže o 1.000,-Kč na další nákup, kterou vyhlásíme 1.5.2017:) Nezapomeňte nás sledovat na Fb a Instagramu.

Mějte se krásně,

• dobrá domluva
    • doprava zcela v pohodě
    • fajn web
    • pohoda - nic

Domluva byla v super (až na kvalitu telefonátu :D)
    Doprava byla rychlá. Nový obchod, co čekat.?
    Nakoupil jsem právě zde, protože jako jediný obchod měl tu správnou/chtěnou barvu.
    Doporučuji a zatím jsem velmi spokojen.

Zdravíme Vás Jáchyme:)

děkujeme Vám za objednávku a jsme rádi, že Vám zboží v klidu dorazilo:) a co nás těší ještě více je to, že jste nám udělil parádní hodnocení:))) a tímto se zároveň dostáváte do slosování o nákup v hodnotě 1.000,-Kč - výherce za měsíc březen vyhlásíme 1.4.2017. Tak sledujte naše fb stránky nebo instagram:)

BTW: telefonáty zlepšíme, to slibujem:))

Mějte se víc než krásně.

Kristýna - Tynadraw.cz

• zbozi ktore nemal nikto iny

super

Zdravíme Vás,

moc děkujeme za Vaši objednávku a super hodnocení:) a ještě více nás těší, že vám zboží v pořádku dorazilo a dělá vám radost:)

Užijte si své nové kousky a budeme rádi, když nás opět poctíte svou objednávkou.

Krásný den,

• Je to super
    • Žádné

Je to super :)

Zdravíme Vás Óňo,

děkujeme za Vaše supr hodnocení:) Moc si toho vážíme a jsme nadšeni, že vše proběhlo tak jak má:) Není nic, co by nám udělalo větší radost než spokojený zákazník:)

Pokud nechcete, aby Vám něco uniklo - sledujte náš Instagram https://www.instagram.com/tynadraw.cz/

Mějte se skvěle:)