• neprehledne webovky...

• "Objednejte dnes do 15.00 a zbozi bude doruceno nasledujici pracovni den" - nebyla pravda. Zbozi objednane ve stredu ve 14.00 dorazilo az v pondeli. Vzhledem ke vzdalenosti a (objednaval jsem z Prahy) to naprosto chapu a nemel bych s tim sebemensi problem, kdyby to nebylo na strankach vyslovene garantovano. To mi pak prijde jako klamny slib....

Obchod super, jen pozor na dopravní společnost Geis, kdy jsem byl opravdu nespokojen s jejich postupem, ale to není problém obchodu jako takového a navíc vše vyřešili k mé spokojenosti :-)

• super komunikace
    • rychlé dodání zboží
    • přehledný web
    • nadstandardní garanční program

super komunikace
    rychlé dodání zboží
    přehledný web
    nadstandardní garanční program

• Unikátní a kvalitní výrobky.
    • Ne

Skvělý obchod s parádními věcmi.

zboží bylo zabaleno v průhledném pytlu, vzhledem k tomu že se jedná o dárek a zboží bylo doručeno odpoledne velmi nešťastné řešení balení

doporučuji

• Líbí se mi velký výběr různobarevných vzorů a typů látek. Zatím spokojenost se zbožím, snad bude i nadále. Super je možnost doplnění kuliček zdarma.

Vše proběhlo v pořádku. Můj objednaný sedací vak nebyl skladem a tak mi z obchodu napsali omluvu a termín, do kdy bude zboží doručeno. Zboží bylo do tohoto termínu opravdu doručeno. Oceňuji jednání.

• doručovací společnost pro ČR volá před domem a nepočká???? doručení v rozmezí 24 - 48 znamená, že si nemůžete + den a noc dojít nakoupit?

• kvalitní zboží

• Hezke a kvalitni zbozi.
    • Nechapu, jak je mozne, ze obchod nezna obchodni podminky sveho dopravce a tvrdi mi kdyz twm zavolam, ze je mozne dodat zbozi po 17h. Dopravce dodava zbozi jen do 15.30 s navic ani nedokaze poskytnout+- presny cas kdy dorazi. Pani,kteravyrizuje klientsky servis, byla neprijemna a neochotna najit jakykli kompromis a vyjit vstric zakaznikovi.

Nechapu, jak je mozne, ze obchod nezna obchodni podminky sveho dopravce a tvrdi mi kdyz zavolam na klientsky servis, ze je mozne dodat zbozi po 17h. Dopravce dodava zbozi jen do 15.30 s navic ani nedokaze poskytnout+- presny cas kdy dorazi. Pani,kteravyrizuje klientsky servis, byla neprijemna a neochotna najit jakykli kompromis a vyjit vstric zakaznikovi.

• Rychlost dodaní !

• Vstřícná komunikace, jednání se zákazníkem
    • Malá reklama

• Doručení až domů. Většina zboží s desetiletou garancí.

• přehlednost
    • kvalita
    • doručení do vlastních rukou
    • platba při dodání

pohodlné nakupování nejen pro babičky z venkova
    velká spokojenost vnučky s dárkem

• Rychlé dodání zboží, kvalita zboží
    • malý výběr barev látek

Skvělý internetový obchod, velmi kvalitní zboží a výborná komunikace

• Osobni pristup a snaha vyhovet.

• Kvalitní produkt, se kterým máme již zkušenosti, velmi dobrá komunikace.
    • Nemožnost produkt fyzicky v ČR vidět a vrátit zboží na Slovenskou je velmi nákladné vzhledem k ceně zboží.

Ano, jen je potřeba dobře koupit, aby klient nebyl nucen vracet, pokud není ze Slovenska. Showroom v ČR je myslím skoro nezbytný nebo vyjednat zpětné vyzvednutí za rozumnou cenu.

Zboží jsem objednávala v pondělí večer a již ve středu bylo k vyzvednutí na mnou zvolené pobočce Geis. Skvělé mi přišlo, že jsem mohla sledovat aktuální polohu balíku, kterou zastávkou zrovna prošel. Jen by bylo fajn, kdyby mi po vyzvednutí balíku už nechodily další upomínky k vyzvednutí. Ale to není problém na straně tuli-tuli ale u přepravce.
    Jinak jsem byla s nákupem velmi spokojená, na stránkách mi na online chatu poradili, dodání bylo rychlé a v pořádku, na pytli se pohodlně sedí. Běžně z něj musím vyhánět vetřelce.