• Hodiny dorazili poškodené, číslice (kruhy) na hodinách neboli zabalené a dorazili poškrábané

Na mieru vyrobený a doručený do 4 dní. Vak veľmi príjemný a skvelo sa na ňom leňoší. Nevieme sa s manželkou dohodnúť kto pôjde prvý...

dobrá komunikace,rychlé doručení

• velká rychlost dodání, i když původně měla trvat výroba 14 dní
    • Nepříjemný způsob komunikace s dopravní firmou, ale to už je v dnešní dodávkové době téměř normální
    • Geis byli nakonec flexibilní a jejich web a sledování zakázky jsou výborné, jen pokud si vyberete jiné místo dodání než domů, dejte si pozor, zda je výdejní místo dost velké. My si vybrali malou trafiku a pytel se tam nevešel. Tudíž pak domluva byla komplikovaná, viz výše

Rychlost dodání.

• rychle dodani
    • vse podle planu
    • platba pouze dobirkou

Vse probehlo v poradku, rychle dodani!
    Sedací pytel jak na obrazku, tak ve skutečnosti moc krasny! Mohu jen doporučit a rada nakoupim znova.

• nemožnost platit jinak než hotovostí při převzetí

• bezproblemova a rychla komunikace

U Tuli-tuli jsem koupila jiz dva sedaci vaky.Kdo k nam prijde,je z vaku nadsen.Prvni vak jsem koupila skoro pred rokem a pokud mi ho nezasednou vnoucata,zadne jine sezeni nepouzivam.Hezci vak jsem nikdy nevidela.K Vanocum jsem synovi s rodinou vak take zakoupila...v krasnem barevnem privedeni...Vsichni jsme velice spokojeni...Krasa...

rychlé dodání

• Rychle a spolehlivě doručeno,spokojenost úplná!Díky!

• nebylo možné zaplatit kreditní kartou

• rychlost
    • zboží vypadá kvalitně
    • 10let záruka
    • reálné fotky jak se dají vaky využít

Zboží dorazilo rychle, stránky jsou pěkné a přehledné, dobrý výběr materiálů, veselé dětské motivy, zboží vypadá kvalitně (zhodnotíme časem) Komunikace na výbornou.
    Škoda jen, že zboží dorazilo v průhledném obalu, pro děti ochomítající se při předání (nelze tomu vždy zabránit) přijdou o překvapení z dárku.

• Desetiletá garance na výrobní vady a dvě náplně zdarma jsou silná argument pro tento obchod. Je vidět, že jsou si svou kvalitou jistí.

• Okamžitě reagují.
    • Ochota

• kvalitní materiál
    • rychlé odeslání zboží
    • platba pouze hotově
    • na výběr jen dopravce Geis, s kterým mám špatnou zkušenost

Úžasné a originální výrobky,které naše děti milují!

Výhoda - velký výběr zboží, krásné vzory pro děti. Kvalitu si neodvažuji hodnotit, sedací vaky máme teprve týden a nemám porovnání s jinými, ale povrchový materiál se zdá být kvalitní, silný, dá se celkem dobře i tvarovat (na sezení - ležení apod.)a vnitřní náplň se bude dát dokoupit,tak snad OK...
    Jediná nevýhoda, neměli skladem všechny vzory a zrovna ten co jsme chtěli nebyl :-)

Rychlá komunikace. U vaku Sofa v polyesteru je opravdu znát bytelnost, taburetka už taková není, ale věřím, že také vydrží.
    Jinak cenově se již značně blíží značce fatboy, která má na pocit malinko tvrdší polystyren (neudávají hustotu), ale 10 let záruka a dvě náplně mi přijdou jako dostatečná kompenzace a ukazují, že výrobkům věří

Seriozní výrobce, dost vysoké ceny, ale časté slevy, nápadité výrobky, ještě jsem nevyužila slíbenou náplň zdarma, ale u "sedačky" se mi zdají kuličky už dost slehlé, takže brzy i tuto nabídku využiji.