- Dobré ceny, rychle dodanie
Na stránkách skladem, pak vám napíšou že se omlouvají že nemají velikost!
2 objednávky ani 1 nebyla! To objednáte a jiná firma vám odpoví ! -
- obchod doporučuji, ale služba DPD mi zatím balíček nedodala do výdejního místa
- Perfektní a rychlá komunikace
- Kvalitní zboží za skvělé ceny
- Žádná
- Rychle doruceni
- Nizka cena
Reakce obchodu Tryshop.cz
velmi děkujeme za doporučení našeho obchodu a Vaše krásné hodnocení. Budeme se snažit Vám dělat radost i nadále:)
- rychlost, cena, komunikace
Boty jsem po doručení vyzkoušel, ale bohužel mi byly malé - obchod nědělal žádné problémy s vrácením.
Dobrý den Mirku,
velmi Vám děkujeme za krásné hodnocení a doporučení našeho obchodu! Je nám líto, že boty neseděly. Ale jsme rádi, že s reklamací jste byl spokojen a proběhla tak, jak měla. Věříme, že se k nám brzy vrátíte.
Váš tým TRYshopu -
Zboží přišlo vpořádku, krátká dodací lhůta, vnuk má radost
Dobrý den Jano,
děkujeme Vám za doporučení obchodu a Vaše pěkné hodnocení! Jsme moc rádi, že má vnuk radost a věříme, že budete s nákupy v našem e-shopu spokojena i nadále.
Váš tým TRYshopu -
Hodnotím velice kladně. Problém byl s DPD rozvozem, ale vše s velikou ochotou zařídila paní Zuzana - zaměstnankyně obchodu.
Její přístup byl perfektní a takto si představuji v dnešní době služby.
Roušky přišly v pořádku, jednotlivě zabalené, nic nebylo poškozeno.Reakce obchodu Tryshop.cz
velmi Vám děkujeme za krásné hodnocení a doporučení našeho internetového obchodu! Jsme moc rádi, že zboží dorazilo v pořádku a jste s ním spokojen(á). Pochvalu paní Zuzaně velmi rádi vyřídíme. Věříme, že budete s nákupy v našem e-shopu spokojen(a) i nadále.
velký výběr, kvalitní zboží
Dobrý den Jaroslavo,
- Rychle dodání
- Odpovídající popis zboží
- Cena odpovídá kvalitě
Dobrý den Vašku
velmi Vám děkujeme za pěkné hodnocení a doporučení našeho obchodu! Věříme, že budete s nákupy v našem e-shopu spokojen i nadále.
Váš tým TRYshopu -
přehledné stránky, skvělá komunikace, fajn výběr a ceny
ako třeba super cena, velký sortiment, komunikaceReakce obchodu Tryshop.cz
velmi děkujeme za Vaše krásné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byl(a) s nákupem u nás spokojen(a) a určitě uděláme vše, aby to tak bylo i příště.
Váš tým TRYshopu -
Moc spokojený s doručením stejně tak s kvalitou zboží. Na zákaznické lince moc fajn a v pohodě personál.
Dobrý den Davide,
jsme velmi rádi, že jste u nás byl spokojen a mnohokrát děkujeme za Vaše doporučení našeho obchodu. Budeme se snažit Vám dělat radost i nadále.
- ceny
- komunikace
- doba dodání
- ochota
Nákup proběhl naprosto v pořádku, nemám co vytknout. Objednala jsem si v pondělí kolem 10 hodiny ráno a v úterý jsem již měla balíček doma. Za mě super!
Reakce obchodu Tryshop.cz
velmi Vám děkujeme za pěkné hodnocení proběhlého nákupu! Věříme, že budete s nákupy v našem e-shopu spokojena i nadále.
Váš tým TRYshopu -
- Moje objednávka nedošla, prodejce na emaily nereaguje.
Obchod doporucuju skvele ceny i rychlost dodani.Jen co je nevyhoda velikosti kalhot ty moc nesedi ale jinac jsem moc spokojena
- Vyborna komunikace ,rychle doruceni.
Vse probehlo naprosto skvele. Komunikace na jednicku, bleskurychle dodani. Kvalitni obleceni. Jsem nadsena a mohu vrele doporucit.
Nejsem spokojená, přišla jiná barva, velikost l odpovídá tak xl. Dodáno až po týdnu ikdyz obchod psal že zboží dorazí na druhý den. Dodáno jiným dopravcem než bylo zvoleno a komunikace žádná
- Výber tovaru.Perfektná komunikácia.
- Žiadne
Super!!!Maximálne spokojná.