- rychlé dodání, pečlivě zabaleno, zboží kvalitní
- Rychlé odeslání
- Skvělá komunikace a vstřícnost
Tyto pleny našemu dítěti vyhovují ze všech nejvíce a že jsem jich vyzkoušela hodně. Komunikace s obchodem je též skvělá a i řešení problémů či výměny velikosti.
- Rychle vyřízení a odeslání objednavky
- Skvělá komunikace
+ Vyřízení objednávky obratem
- Nic -
- Výborná komunikace, rychlé doručení
- Kosmetiku Trudi kupuji pro sve deti moc rada. Nakup pres internet probehl standartne.
- Bohuzel jedna z lahvicek s tekutym mydlem byla do balicku vlozena s pootevrenym vickěm, takze cast obsahu vytekla na ostatni produkty. Mrzelo me to zejmena proto, ze jsem neco z objednavky chtela venovat jako darek. Tim, ze se mydlem ponicily stitky, uz to bohuzel neslo.
- vše od trudi baby na jednom místě
velká vstřícnost,ochota,okamžitá komunikace,rychlé odeslání zákazníkovi
- Skvělé produkty
- Milý pristup
- Velký vyber
- Přírodní veci
- Velká ochota personalu
- Rychle dodani
- Nejsou
Veľmi milo, a rýchlo vybavená objednávka. Príjemný priateľský a progesionalny prístup. Rýchle dodanie, vybavenie. Dobrá kvalita za prijateľnú cenu. Pekne vonia, nedrazri. Navyše ak budete mať šťastie môžte vyhrať tak ako my
- velký výběr zboží, příznivé ceny
doporučuji ostatním
- Super rychlé doručení, výborná komunikace, vše pečlivě zabaleno
V tomto obchodu nakupuji opakovaně a vždy proběhlo vše na 100%. Velmi spolehlivý obchod s kvalitní kosmetikou. A mají nejlepší pleny na českém trhu:-)
- Kvalitní dětská kosmetika
- Rychlé doručení
- Kvalitní dětské zboží
- Bohužel vyšší ceny
Doporučují, kvalitní zpracování jak plen tak přebalovacích podložek. zajímavý sortiment.
- rychlost dodání,perfektní komunikace
- K této naprosto dokonalé značce nemám nejmenší výtku. Používáme kosmetiku i plenky a s klidným svědomím mohu napsat, že jinou dětskou kosmetiku už nepoužijeme. Za 15 měsíců nás žádné plenky neuspokojily.. Pak jsem objevila ty od Trudi baby a vím, že můj syn dostává to nejlepší. Doporučuji všem ❤️
Doporučuji ❤️❤️❤️
- Byla jsem velmi spokojena, vše přišlo zabaleno bez poškození a rychle!
Reakce obchodu Trudi Baby
Milá paní Dvořáková, moc děkujeme za Vaši recenzi. Snažíme se, aby naše služby byly pro zákazníky vždy pouze ty nejlepší.
Děkujeme.
Trudi Baby -
Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Trudi Baby
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení. Jsme rádi, že jste byl/a s našimi službami spokojen/a.
Trudi Baby